Ahojte,
nikdy som nikde takto nenakupovala ale napadlo mi ze mozno su niekde v Bratislave a okoli Second Handy s detskym oblecenim ktore nie je uplne na zahodenie a cena je “ludova”.
Tie ktore mate taketo skusenosti, prosim je nieco take kde by som nasla tovar znaciek napriklad Lindex, H&M, Next, F&F a pod.? Je realne ze v nejakom Second Hande najdem aj uplne novy tovar s vysackou za lacny peniaz?
Ak nieco take je v BA a okoli viete mi prosim odporucit kde a ktory? Kam sa oplati ist pozriet? Pripadne su nejake dni ked su tam zlavy/novy tovar?
Daju sa tam zohnat aj detske vecicky takych mensich velkost (rocne dieta)?
Dakujem kazdemu za radu/pomoc. Ak je na tom nieco absurdne alebi smiesne ospravedlnujem sa no absolutne nemam prehlad.
v pezinku na kollarovej je sekac vyslovene pre deti. videla som iba co je vyvesene vonku, vyzeralo to dobre, ceny som nekukala.
Pozri na FB su vselijake skupiny/stranky, napr.: https://www.facebook.com/bejbysekacik/
Second hand síce netuším, ale ja som výbavičku pre bábo zabezpečila väčšinovo cez FB marketplace, alebo skupinu Rodinná zóna bez peňazí...beriem to tak, že rýchlo vyrastie a nepotrebujem na tú chvíľu ani nové ani značkové veci. Pripadne sú rôzne bazáre a swapy. Určite to ale bude iné, keď bude malá v puberte 😂