Second hand pre deti - Bratislava a okolie

kika2810
7. máj 2021

Ahojte,
nikdy som nikde takto nenakupovala ale napadlo mi ze mozno su niekde v Bratislave a okoli Second Handy s detskym oblecenim ktore nie je uplne na zahodenie a cena je “ludova”.
Tie ktore mate taketo skusenosti, prosim je nieco take kde by som nasla tovar znaciek napriklad Lindex, H&M, Next, F&F a pod.? Je realne ze v nejakom Second Hande najdem aj uplne novy tovar s vysackou za lacny peniaz?
Ak nieco take je v BA a okoli viete mi prosim odporucit kde a ktory? Kam sa oplati ist pozriet? Pripadne su nejake dni ked su tam zlavy/novy tovar?
Daju sa tam zohnat aj detske vecicky takych mensich velkost (rocne dieta)?
Dakujem kazdemu za radu/pomoc. Ak je na tom nieco absurdne alebi smiesne ospravedlnujem sa no absolutne nemam prehlad.

jazula
7. máj 2021

Second hand síce netuším, ale ja som výbavičku pre bábo zabezpečila väčšinovo cez FB marketplace, alebo skupinu Rodinná zóna bez peňazí...beriem to tak, že rýchlo vyrastie a nepotrebujem na tú chvíľu ani nové ani značkové veci. Pripadne sú rôzne bazáre a swapy. Určite to ale bude iné, keď bude malá v puberte 😂

hviera81
7. máj 2021

v pezinku na kollarovej je sekac vyslovene pre deti. videla som iba co je vyvesene vonku, vyzeralo to dobre, ceny som nekukala.

juracsikova
17. máj 2021

Pozri na FB su vselijake skupiny/stranky, napr.: https://www.facebook.com/bejbysekacik/