Sánkovanie v okolí Bratislavy

babo561
4. feb 2023

Ahojte. Prosím vás, kde sa dá ísť sánkovať v okolí Bratislavy? Koliba je preplnená a nedá sa tam ani parkovať :/
Ďakujem.

saxana000
4. feb 2023

Pezinska Baba alebo Stara Myjava skus pozriet..

simsalabim
4. feb 2023

Len pripominam, ze dnes sa neodporuca snakovat, lyzovat, chodit do lesov, kvoli tomu vetrisku. Aby vam nieco neodfuklo na hlavu.

pukina
4. feb 2023

okrem vyssie spomenutych aj zochova chata. ale dnes urcite nie, na kopcoch je ten vietor este silnejsi

babo561
autor
4. feb 2023

@saxana000 Stará Myjava sme boli min rok s dcérou, je to ďaleko s malým ročným synom. Ale tá Pezinská mi od včera vŕta v hlave :D

babo561
autor
4. feb 2023

@simsalabim fuuuha, som ani nepozerala, že dnes je silný vietor. Ďakujem baby. Má byť aj zajtra ?

luccija
4. feb 2023

@babo561 Zochova chata pozri si web kameru máš tam aj údaj o vetre zajtra má byť menší.Tiez sme mali ísť a zrušili sme to

amel
4. feb 2023

@babo561 byvame kusok od Baby,vcera bol nenormalny vietor tam,nic prijemne a nedalo sa tam dlho vydrzat.
Dnes sa ale vietor u nas neda porovnat s tym vcera,je omnoho silnejsi,ostala by som urcite doma. Tam bude fukat este viac.
Inak snehu je tam dost.

babo561
autor
4. feb 2023

@luccija ďakujem pekne 🙂

babo561
autor
4. feb 2023

@amel človek sa teší, že je konečne sneh aj u nás na Západe a prekazí nám radosť vietor :(

amel
4. feb 2023

@babo561 ja viem Byvam 5km od nej a u nas ani vlocka

ivette1223
4. feb 2023

@babo561 my sme boli na zochovej, je tam super na sankovanie, da sa prejst aj sankami turistickymi chodnikmi... Ale nie dnes isto, je strssne vetrisko a nikdy neviete jak je v horách ...

simsalabim
4. feb 2023

@babo561 ja mam stale na pamati spravy o tom chlapcekovi, co mu minuly rok v silnom vetre na Kolibe spadol konar na hlavu. Chudatko, zomrel na rodinnej prechadzke… odvtedy davam na vietor velky pozor.

babo561
autor
4. feb 2023

@simsalabim áno to máš pravdu..