S ktorou reštauráciou v Bratislave ste boli naozaj spokojní?

martanagy
17. jan 2022

Hladam restauraciu na malu oslavu (cca 9 ludi) ale chcela by som miesto kde SUPER varia, je dobra obsluha, krasny interier, a jedlo nestoji 50e porcia.

sima338
17. jan 2022

Rio Restaurant, al Faro, u Taliana super spokojnosť, nie až tak vysoké ceny, stále sa celkom držia

falbala132
17. jan 2022

u Taliana nieee, predrazene a jedlo nic moc, horsiu pizzu som nejedla a cestoviny si doma spravim tiez lepsie za tu cenu. pivo predrazene len vo flasi. o nicom.
ostatne vymenovane super.

alexandra2468
17. jan 2022

Moree

marcellka32
17. jan 2022

Basilico

simsalabim
17. jan 2022

My sme boli velmi spokojni tu (oslavy v poslednom roku): http://www.bratislavskarestauracia.sk/sk/ a tu: https://www.gattomatto.sk/trattoria

ibrunova
17. jan 2022

Funguje ešte Divný Janko?

sima338
17. jan 2022

@ibrunova áno, funguje, celkom dobre varia

7lenka11
17. jan 2022

odporúčam Gatto Matto všetkými desiatimi - skvelé jedlo, ceny ok (za dobré jedlo mi nerobí problém si priplatiť) a personál super, veľmi príjemný.. ja som takisto nebola spokojná U Taliana - reštaurácii som dala šancu dvakrát, no jedlo nič moc, pizza mi vôbec nechutila a obsluha/personál veľmi slabý, pol hodinu si nás nikto nevšimol.. miestami som mala pocit, že riešia len svoju VIP klientelu a ostatní sú tam do počtu

falbala132
17. jan 2022

@7lenka11 presne, ta reštika je iba taky Instagramovy hype, pre ludi co im je jedno co jedia, hlavne nech je to drahé a moderné.

kikushaa
17. jan 2022

Gattomatto v rusovciach, quins boro (burgre na obchodnej) zylinder na hviezdku. U taliana sme boli viac x na kriznej (nebol zle ale ani top) pri horskom sme neboli ked sme uvideli tie ceny, najviac nam chutilo u taliana v ruzomberku (ich prva restika) na zaklade ktorej sme zacali chodit aj tu v ba. Zial vela z dobrych restauracii skoncilo, super bola lucnica, praobycajne chutne jedlo 🙏

engynka
17. jan 2022

@martanagy urcite gatto matto ci uz rusovce alebo stare mesto. To su jedine dve restauracie ktore si drzia uroven. Casnici sa tam nestriedaju, vsimaju si zakaznikov, naozaj poznaju aj listok, pekne komunikuju ale zase nie su vtieravi. Ceny uplna klasika ako v Ba v starom meste.

martanagy
autor
17. jan 2022

Dakujem vsetkym za tipy, Gatto Matto vyzera byt u viacerych ako favorit ale urcite pozriem vsetky 🙂

martanagy
autor
17. jan 2022

akurat pozeram Gatto Matto a rodica su skor typ rezen alebo rebierka hmm

zuzkau12
17. jan 2022

@martanagy Zmenu Pasta & Wine - Ružinov, robia aj súkromné oslavy. Jedlo je brutálne! Vlastní to p. Sabolová (šéfkucharka z TV).

7lenka11
17. jan 2022

@martanagy tak potom pozri v Petržalke podnik Alfa.. neviem, či stále funguje, no pred Covidom sme tam často chodili na rebrá - najlepšie, aké sme kedy jedli.. je to piváreň, príjemné prostredie, dobrá obsluha a nám vždy chutilo... snáď prežili tieto ťažké časy

martanagy
autor
17. jan 2022

Dakujem Damy vsetko pozriem 👍

travelllerka
17. jan 2022

Ja som bola vždy extrémne milo prekvapená v Rači v reštike con Forchetta. Je to talianska restika, varia zo skvelých surovín, taká malá príjemná 🙂 nikdy som nebola sklamaná

gr
17. jan 2022

@martanagy ahoj, skus este toto pozriet https://korzorestaurant.sk/#menu

13072018
17. jan 2022

@martanagy Ja odporucam penzion berg - okrem vyborneho jedla je tam prijemne, s obsluhou som bola tiez vzdy spokojna a ceny primerane. Vyse roka som tam uz nebola, snad prezili 🙏 Potom sme este zvykli chodit na lod (dunajsky pivovar myslim) - tam je plus este krasny vyhlad na mesto. Do Pulitzera na kapucinoch, aj toho druheho Pulitzer zlaty jelen. ach ako by som si teraz niekam vysla slinky sa mi zbiehaju 😂

martanagy
autor
17. jan 2022

@13072018 😀 ďakujem, no veru treba zasa všetkých pobehať ako sa zmenili, napr na lodi sme boli asi v októbri a sklamanie pre nás 👎

13072018
17. jan 2022

@martanagy oj to je skoda a v com ta sklamalo?

kiwi3
17. jan 2022

mne sa prave gatto matto vobec nepaci, strasny snobizmus. obvykle sa odtial tesim domov. aj by som poradila, ale neviem, co je krasny interier. pod tym si asi kazdy predstavi nieco ine.

janicast
2. feb 2022

@martanagy ja som.mala v restaurant Parlament..kraasne,velka spokojnost