Ahojte, keďže nemám skúsenosti s donáškami potravín domov, prišla som sa poradiť. S ktorou donáškou v meste Bratislava mate dobre skúsenosti (tesco, delia, iné cez bolt)? Dá sa platiť aj stravenkami?
Ja mam skusenost iba s tescom, spokojnost.
Kolegyna pravidelne objednava cez edeliu, tiez je spokojna.
My pravidelne objednavame tesco a som velmi spokojna. Parkrat som objednala lunys a tiež aom bola spokojna.
Ja pravidelne objednávam Deliu a Tesco. U Tesca mi vadí, že veľakrát nedonesú všetko čo si objednáš. U Delii sa to nestalo ani raz a to už objednávam od korony.
Edelia
ja objednavam najcastejsie Wolt alebo Edeliu, Wolt preto lebo su expresne rychli
Tesco. Ale platba len kartou
Ja som bola s edeliou spokojna, kym sa mi nestalo nasledovne: objednala som si maliny, ktore mali napisane na webe ze povod Holandsko. Boli o 1 euro drahsie ako ine, co mali napisane ze povod Portugalsko. Doniesli mi maliny, ktore mali napisane, ze povod Portugalsko za vyssiu cenu, za ktoru predavali tie z Holandska. Ked som sa stazovala, tak mi zacali vysvetlovat, ze ten vyrobca ma farmy aj tam aj tam, ale to ze na webe zavadzaju ich vobec netrapilo...
Tesco vždy všetko v poriadku, pekne ovocie, zelenina a prídu vždy nacas
Tesco. Objednávam z tohto obchodu pravidelne každý týždeň som vždy veľmi spokojná treba si na Kubu vždy prekontrolovať všetko pozrieť podľa zoznamu že či to došlo a teda všetko je podľa mňa vždy za mňa v poriadku tento reťazec za mňa vedie určite objednala som rôzne z tých čo ľudia spomínali ale Tesco za mňa vedie
Edelia a Wolt market