Baby v roku 2019 som bola hospitalizovaná na gynde na lôžkovej časti pred pôrodom a slúžil tam taký mladý veľmi prijemný doktor, spoluležiaca bola jeho pacientka v súkromnej ambulancii. Žiaľ nepamätám si jeho meno, ale pamätám si ako vyzeral. Dosť by mi pomohlo keby ste mi tie čo tam poznáte niekoho napísali mená, nech ho skúsim vyhľadať. Ďakujem
Ja som ho registrovala iba na oddelení, nie v ambulantnej časti dole.
PS: snažila som sa nájsť nejaký zoznam zamestnancov, ale bezúspešne.
Aj mne hneď napadol Križko mladší
Gábor?
Tak skus opisat teda ze ako vyzera
este by to mohol byt Mudr. Chuda ten je tiez celkom mlady
V 2019 som tam tiez lezala a mlady bol este aj dr Alfoldi
Ďakujem baby, tak podľa foto vyzerá že by to mohol byť Dr. Križko ml. hľadám si gynekológa a on sa mi celkom pozdával prístupom a vystupovaním.
ahojte. prosím neviete že kde ordinuju mudr. Gabor a mudr. Križko ml.? okrem pohotovosti v ruž.nemocnici
@rozovykon
@petamich
@lucijalucy
@myshela
@klip0
@petamich
@aaatimejka
@fishynqa
Ahojte dobrý deň,ja som vás tu viaceré označila lebo asi by si nikto nevšimol že som písala.
Chcem sa vás opýtať našla som túto tému,idem na operáciu do Ružinova na gynekológiu.Vacsia náročnejšia operácia(nie pôrod ani nič s tým) ja sa neviem dopátrať ako to dnes vyzerá na oddelení.Lezala som tam naposledy pred 20.rokmi tuším boli záchody ešte spoločne na chodbe.Viem že prešla nejakou rekonštrukciou nemocnica ,nemáte niekto nejake foto aktuálne?Že či si zaplatiť nadštandard alebo ísť na klasickú izbu.Fakt na nete sú není žiadne fotky čisto z gynekologickeho oddelenia.Dakujem vám.Mozete aj do súkromnej správy mi poslať
@dijuri fotky nemam, uplne som necitila potrebu si fotit nemocnicu 🙂 kazdopadne na standardnom oddeleni pokial viem su stale toalety spolocne na chodbe (bola som hospitalizovana pred porodom a na standarde a boli na chodbe aj sprchy aj wc), nadstandard poznam iba zo 600-nedelia a ak je ta moznost aj na gynekologii urcite by som sla tiez na nadstandard, ak by bol volny, za ten komfort tych par penazi stoji
@rozovykon to by mohol byt napr. Krisko ml.