Nenajde sa tu na spoločne kocikovanie nejaka tehulka alebo cerstva mamicka z Ruzinova z okolia heliosu, strkovca, Jednoty...?
Ahoj,
aj ja hladam niekoho na kocikovanie v Ruzinove. Nas syncek sa narodil 14.07. a momentalne chodime kocikovat s tatinom, ale uz mu konci dovolenka, tak budem na kocikovanie sama. Byvam pri Strkovci. Tak ak mas zaujem, ozvi sa 😉
@julka1981 aj ja som stale po vonku sama :/
ahojte mam cerstveho synceka a byvam na Tomasikovej....🙂 a tiez by som si rada nasla mamicku na spolocne debaty...
ahojte my sme dve kocikovacie mame 3 a 5 mesacnych syncekov, tak by sme tiez radi rozsirili komando na kocikovanie. kde sa stretavate?
@ivuska1680
Ahoj, a ktorom konci tomasikovej byvas? Ja pri kuchajde, tam chodim aj kocikovat a partacka by potesila 😉
to by bolo vyborne :D tak sa dohodneme a placnem sem miesto stretnutia a mozeme sa tam priamo vyskladat
ved ti nasi krpci sa tak velmi tesia ked vidia ine deticky a ked bude skarede pocasie, mozeme zaliezt do mamalandu :D
beriem zajtra sa mozeme stretnut
ja sa dnes este dohodnem s tou jednou kockou co ma mladsieho chlapceka a vecer zavesim cas a priblizne aj miesto
dnes ideme vykukat este nejake tie matersko detske centra pre krpcov a potom budeme zdielat informacie
tak sa velmi tesim pa zajtra
Danka
pekne tak uz sme 4 a keby aj jedna vypadla nikdy uz nemusime chodit same :D
ahojte baby, tak zajtra si dame spicha na strkovci, odtial je to blizko aj do mamalandu
navrhujem cas o druhej poobede, to uz by mali byt krpci po obednom spanku.
mame kociky - hlaboke, tmavomodre peg perego a cierny concord.
Ak chcete prist prosim podtvrdte mi to do zajtra do 12.00 aby som vedela ci a kolke sa budeme cakat.
Pekny vecer
Danka
@piuska
Aj ja mam kuchajdu viac po ruke a chodievam pravidelne tam, napriek tomu mozem zajtra skusit aj strkovec, takze sa zajtra snad vidime 😉 budem teda ocami hladat tmovomodry a cierny kocik (ja mam tiez cierny kocik), tesim sa 😅
@ebelin
A co tak stretnut sa vo stvrtok na kuchajde v case, aky ti vyhovuje? Moja slecna ma osem mesiacov, tak sa vieme prisposobit mensiemu babetku 😉
Jana
no ja mam tiez ovela ovela blizsie kuchajdu ako strkovec, ale kedze kocka s ktorou chodievame teraz von byva az na mileticke tak mame strkovec obe na stred cesty
a kde je vola je samozrejme aj cesta :D
Kedze Lukasko spinka vylucne vonku, na prechadzke budem 9-11 a 13-17.
@naja94 ahoj byvam tam ako je zastavka maximiliana hella...ale momentalne sme sa museli prestahovat do zahorskej b. pretoze nam robia vytah a byvame na 9 poschodi..dufam, ze vytah bude fungovat uz koncom decembra....no zatial nevieme presne .....🙂
@ivuska1680
Ahoj, 🙂 to nebyvame daleko od seba... Tak sa ozvi, až budete nasťahovaní späť na Tomášikovej a môžeme sa stretnúť buď na štrkovci alebo na kuchajde... Teším sa, že sa tu maminiek z rovnakej lokality zbiera viac a viac... zatiaľ sa maj pekne 😉
ahoj, ja som z ruzinova, termin mam vo februari. a tiez hladam niekoho na spolocne kocikovanie 🙂