RTG zubu v Bratislave

18. sep 2022

Mam zubara s ktorym nie som spokojna po par mesiacoch ma boli zub, ktory mi robil.On svoj RTG nema, ked som sa ho pytala pri dalsej navsteve ci by nebolo dobre ist na RTG, ze nie naco?Nema dobre recenzie je lacny v dedine kde byvam, ale chcela by som si zaplatit RTG a zmenit zubara len chcem nech sa viem financne pripravit kolko zubov bude treba opravovat
Otazka kde mi spravia RTG na vlastnu ziadost...vedla v dedine je sumromny zuvar robi RTG

autor
18. sep 2022

Panoramaticky...25 eur myslite, ze mi ho spravi aj, ked nie som jeho pacientka nechcem sa mu hned upisat...ci nastojcit na mojom zubarovi nech ma posle?najradsej by som k nemu uz nesla uz pri plombovani bol problem.

nikuska412
18. sep 2022

Tak pokiaľ k nemu nechceš ísť, tak hocikde na vlastnú žiadosť ti môžu zhotoviť OPG. Avšak na cieľovú sumu, čo sa týka opravenia zubov sa nedá pripraviť. Lebo nie všetko vidno na RTG a nie všetko vidno v ústach. Zuby po zhotovení výplne môžu byť citlivé, otázkou je, ako ťa bolí.

gemerka17
19. sep 2022

Tak vlastne čo chceš? Na to aby ti vyhodnotil snimku musíš mat zubára. Starý zubár ti snimku hodnotiť nebude, keďže ti k tomu už svoj postoj povedal. Chod k zubárovi, ktorý nepracuje s poisťovňami. Urobi ti preventivku a snimok a skonzultuje tvoje problémy. Cena závisí len na zubárovi, aký má cenník.

benjaminaugustin
Odpoveď bola odstránená
Zobraz