Reštaurácia s detským kútikom - Bratislava, Senec

andrea_prestastna
13. mar 2023

Ahojte prosim o typ restiky s kutikom /aspon male miesto kde aj lezuni sa zabavia
BA ,,SC
Dakujem

minesasubu
13. mar 2023

Ahoj , my sme raz boli tu http://www.monsterscafe.sk/galeria/ super kutik vonku a vnútri

andrea_prestastna
autor
13. mar 2023

@minesasubu to poznam vyborne dakujem ale hladam este trosku viac moznosti

zoeeoz
14. mar 2023

Xxxlutz😅

sofiia87
14. mar 2023

Al trivio Central, Baroza, Kubu Bory, Inspiro v Ivanke

andrea_prestastna
autor
14. mar 2023

@zoeeoz uff to mal byt vtip?

zoeeoz
14. mar 2023

@andrea_prestastna preco? Nespecifikovala si na co to chces a je tam priestor pre deti

zoeeoz
14. mar 2023
zuzanka.zuzu
14. mar 2023

@zoeeoz to je dobré, tu sme ešte neboli 😀 platený?

zoeeoz
14. mar 2023

@zuzanka.zuzu podla mna nie, proste ked jes v restike mozes deti vypustit..uz sa tam chystam pol roka :D

zuzanka.zuzu
14. mar 2023

@zoeeoz jaj čiže to patrí reštaurácii a nie nákupnému centru?

zoeeoz
14. mar 2023

@zuzanka.zuzu ano ano to je v ramci restauracie 🙂

katulka94
14. mar 2023

V OC Nivy úplne hore ako sú food courty je taký mini kútik pre najmenšie deti okolo ktorého sú stoly a môžeš jesť a pritom mat dieťa pred nosom. Ocenia hlavne rodičia deti do 3r 😄

luccija
16. mar 2023

@andrea_prestastna chces v prvom rade kutik ci restiku?
ak kutik Inspiro Ivanka p.Dunaji je tam aj kaviaren plus jednoduche jedla tousty, palacinky...

andrea_prestastna
autor
19. mar 2023

@luccija hej to poznam, chcela som vieco normalne kde su aj steaky a rebra ale nic neni take kde je potom kutik, zasrate slovensko mame ozaj doba kamenna

petricka1984
19. mar 2023

Gatto Matto Rusovce, kúsok od BA. Majú tam stejk aj rebrá 😃

alexnina777
19. mar 2023

@andrea_prestastna my chodíme s deťmi do Mintu , je tam kútik aj dobré jedlo https://www.mintconcept.sk/minty/mint-pradiaren/

rebekamarcusko
19. mar 2023

@andrea_prestastna meat meet máš tam hlavne steaky je tam taky mini kútik pre deti. Ale za tie steaky si aj dosť zaplatíš.

alexnina777
19. mar 2023

@andrea_prestastna V Senci je Contry Salon- tam majú aj steaky aj rebierka.. vnutry je detský kútik, a vonku je ihrisko, ktoré je momentálne zrušené, lebo prerábajú terasu

juliet86
19. mar 2023

@andrea_prestastna tak napr borymall kubu. al trivio central. leberfinger. tych tipov je neurekom ale ked vnimam ako hejtujes slovensko pritom naozaj je tu fura uzasnych miest restauracii pre deti tak ani nemam chut lovit viac v pamati.

nikkagab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexnina777
19. mar 2023

@juliet86 zastaté slovenksko🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ až teraz som si všimla…zlatá baba🤣

pallacinka29
19. mar 2023

@andrea_prestastna co si neotvoris nieco vlastne, ked si taka mudra… skombinuj spickovu gastronomiu a nadpozemsky kutit pre deti 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ a trosku zmen vyjadrovanie, lebo tym sa hodis tak do tretej cenovej😂😂😂

ysseba
19. mar 2023

@juliet86 Tiež som išla napísať Kubu v Bory mall 🙂 Akurát minulý týždeň sme tam boli po dlhšej dobe. Škoda, že akurát ten pizza kútik kde si môžu vaľkať cesto bol zatvorený. Neviem, možno to len cez víkend alebo keď je viac ľudí funguje. Ale myslím, že aj tento úžasný podnik by sa dostal na autorkin zoznam reštaurácií zo "zasratého Slovenska"

evaachesa
19. mar 2023

@andrea_prestastna 🤦🏻‍♀️

evaachesa
19. mar 2023

Baby ja naopak veľmi ďakujem za všetky tipy, mne ste týmto veľmi pomohli. ☺️❤️

zoeeoz
19. mar 2023

Aj mne, zapisujem😅

andrea_prestastna
autor
21. mar 2023

@alexnina777 tam mi nikdy nic nechutilo a v lete som okrem parkovneho musela platir vstup na jazero

andrea_prestastna
autor
21. mar 2023

@alexnina777 ved som uprimna vas by tu toho nelotesillo viac?

andrea_prestastna
autor
21. mar 2023

@evaachesa co sa stalo?

andrea_prestastna
autor
21. mar 2023

@pallacinka29 prosim? Akoze co som vulgarna alebo co? Mas Pms? Ved pisem co citim ze sme za opicami je to tu biedne, ci mam byt falosna? Je tu viac salonov kde vam napichaju hubu jak kutikov s dobrym jedlom
Sorry ze neznesiete pravdu mamicky asi rady hrate divadlo ale ja co ma srdci to na jazyku