Reštaurácia, kde kontrolujú covid pass

travelllerka
17. jan 2022

Dobrý deň, viete poradiť lepšie reštaurácie v Bratislave, kde kontrolujú covid pass, že ho aj naozaj naskenuju a podľa toho púšťajú dnu? A ideálne aby mali aj kvalitné vetranie, ale to už asi chcem veľa 🙂 Ďakujem za odporúčania a nie komenty od veci.

eni01
17. jan 2022

V nedelu ma v petržalskej klubovni kontrolovali.

jjanulienka
17. jan 2022

Si ma celkom sokla😅 väčšinou sa pýtajú kde nekontrolujú 😬😬

marca12
17. jan 2022

V gatto matto nam skenovali covid pass

asocial
17. jan 2022

@travelllerka gatto matto na panskej skenovalo. Ja len ps: asi nechodis MHD🙂

marsmykkok
17. jan 2022

A potom sa čudujú a vyplakávajú že sú vkuse zatvorený a žobrú peniaze! Ale nepoučia sa nikdy, čo mám aj teraz skúsenosť, väčšina gastro prevádzok sa ani nepýta... Obchody kontrolujú a dodržujú čo je určené skoro všetky.

renatka100
17. jan 2022

@travelllerka kuchar ktory ti bude varit nemusi mat covid pass, iba nespolahlivy test, to ti nevadi? Aj napriek tomu tam chces ist? Takisto casnici - chces ich vsetkych preverit? Ti tiez nemusia mat ockovanie…len tak dalej… o chvilku ked ti povedia ze mas modre oci a tym padom nebudes mat nejaky pass ani teba dnu nepustia - len tak dalej - ludia chcete toto????

lenkadenisa
17. jan 2022

@renatka100 už sú ľudia z toho zblbnutí 🤦🏼‍♀️ pyšne na 5 dávok

lucyloves
17. jan 2022

Dievčatá, toto je čisto provokačna, vymyslená tema (autorka - ak nie je, tak je to s tebou dosť vážne )

zuzanaete
17. jan 2022

@lucyloves Uz som rovnaku otazku videla v lokalnej fb skupine. Dotycny chcel ist do restauracie, ale nechcel si odtial priniest covid. 💁

travelllerka
autor
17. jan 2022

@renatka100 ide omikron, je možné, že to bude opäť nápor na nemocnice, nechcem nahodou v reštaurácii nakaziť niekoho neockovaneho, ktorý môže mať štatisticky skôr ťažký priebeh a skončiť v nemocnici a zaťažiť tak zdravotný systém, čo znamená, že sa nedostáva dostatočná zdravotná starostlivosť iným necovidovym pacientom. Toľko k mojej motivácii. Ďakujem za pochopenie

lucyloves
17. jan 2022

@zuzanaete tak nech si zoberie kovid test a otestuje si ten vývar, inak istotu mat nebude

elizabet173
17. jan 2022

@travelllerka je chvályhodné, že ti tak záleží na tom, aby si nenakazila iných ľudí, v tom prípade nie je lepšie zostať doma a objednať donášku?

travelllerka
autor
17. jan 2022

@elizabet173 nebola som veľmi dlho v reštaurácii, aktuálne mám po tretej dávke, dohodli sme sa s mužom, že si dáme niekde rande. Doma máme 2 malé deti, tretie čakáme. Dlho ma zaujímalo, ktoré reštaurácie naozaj dodržiavajú opatrenia, rada ich podporím, určite si to zaslúžia. Nechcem sa donekonečna vyhýbať žitiu. Nechcela som ani provokovať, ani nikoho uraziť. Proste to cítim takto a naozaj ma to zaujíma.

gelifil
17. jan 2022

@travelllerka tz si si tehotna dala tretiu davku?

katren
17. jan 2022

@gelifil aj moja sestra bola vcera na tretiu davku....v aprili ma termin, mas s tym problem?

mirage
17. jan 2022

@gelifil vsetky moje tehotne kamaratky maju tretiu davku. Vsetky - tri.

petamich
17. jan 2022

@travelllerka aj Ruzinovska klubovna a Mint scanovali, vetranie veru neviem

raffaella
17. jan 2022

@travelllerka skús sa skôr spýtať v skupine Bratislava. Ja som bola v piatok v Yeme v bistre a kontrolovali. Reštaurácie žiaľ neviem. Ale úplne rozumiem tvojej otázke a mám rovnaký postoj. V lete v Rakúsku sme sedeli v záhradnej reštaurácii a najskôr nám oscanovali Covid pasy a až potom vôbec priniesli jedálne lístky. A vôbec nikto sa nad tým nepozastavil. Ale tu je to škoda slov, držím palce nech takú reštiku nájdete.

gelifil
17. jan 2022

@katren ja?absolutne!...ja si tie jedy nepicham

mery333
17. jan 2022
conta22
17. jan 2022

@travelllerka odporúčam bistronomy pekne naskenovali a plne s vami súhlasím som toho istého názoru 👍

lady083
17. jan 2022

@travelllerka veronika folentova ma na instagrame tuto otazku, pozri tam, asi tam pribudnu nejake miesta. aj hanzelova to pred casom davala.

@raffaella pred tyzdnom vo svajciarsku v restikach a aj vsade aj ID kontrolovali ku kovid passom.

jankapepe
17. jan 2022

@travelllerka ak nechceš nikoho nakaziť zatvor sa doma. Až potom bude tvoja teória fungovať.

jankapepe
17. jan 2022

@travelllerka a tvoje deti nechodia do školy? Škôlky?

elizabet173
17. jan 2022

@travelllerka ja som to nebrala ako provokáciu, ale v súčasnej situácii by som sa na to vykašlala, alebo tam išla a neriešila.

katus226
18. jan 2022

Uz sme ako tie mysi v Calhounovom experimente - v poslednom stadiu. Tie sice do restik nechodili, ale svihalo im tiez riadne.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
travelllerka
autor
18. jan 2022

@lady083 Instagram nemám, už ani FB, po dlhej dobe som sa zaregistrovala aspoň sem 🙂 ale som zvedavá, ako dlho mi to vydrží :D radšej sa už o pandémii nebudem vyjadrovať

@mamula20 to je presne ten tip podniku, ktorému sa chcem vyhnúť. Dlhy mali dávno pred pandémiou, preto nedostali finančnú pomoc. Za mňa arogantní podvodníci, teda aspoň koľko toľko som bola schopná o nich prezistit.

travelllerka
autor
18. jan 2022

*typ podniku

beronsche
18. jan 2022

@travelllerka ale co ak nakazis ockovaneho a ten nakazi neockovaneho?
a co, ak nakazis ockovaneho a ten z nejakeho dovodu skonci v nemocnici?
alebo, co ak bude neockovany casnik? a nakazi sa?
a co ak tam bude dieta a nakazi sa?
vies co, ja by som to neriskovala.. zostan doma. pre istotu navzdy.
Lebo tvoj dovod je mozno podla teba slachetny ale v skutocnosti skor extremne extretremny..
a ja osobne si myslim, ze skutocnym dovodom je tvoj strach o seba..