Rešpektujúci pediater - Bratislava a okolie

riuska00
29. mar 2023

Dobrý večer,
poznáte niekto prosim pediatra s rešpektujúcim prístupom? Najlepšie Bratislava a okolie.
Vďaka.

xux
29. mar 2023

Co myslis pod pojmom respektujuci?

minesasubu
29. mar 2023

Nvm presne co si predstavujes pod pojmom rešpektujuci ale my chodime k Monike Antošovej a je super nemam k nej ziadne pripomienky 🙂

tosomja
29. mar 2023

Skôr už je rarita nájsť rodičov, čo rešpektujú doktorov 😃

deti95060810
29. mar 2023

myslíš ohľadom očkovania?

vulka
29. mar 2023

@riuska00 Pýtaš sa na takého , ktorý Ti odsúhlasí, keď nechceš očkovať dieťa a na Tvoj "diktát" urobí, čo budeš chcieť(PN, vyšetrenie, ospravedlnenie a pod?

mikadooo
29. mar 2023

@riuska00 väčšina pediatrov je rešpektujúcich, ak ty rešpektuješ, že nechce porušovať zákony a že on je tam ten odborník na zdravie. Ja mám MuDr. Gibalovú v Petržalke a vôbec nerozumiem, čo by mala akože odomňa rešpektovať, keď idem na vyšetrenie s deťmi? Pre mňa je dôležité, že vyšetrí, poradí a zodpovie všetky moje otázky a občas vyvráti nejaký blud, čo som niekde zachytila a občas mi aj potvrdí informáciu, ktorú ja považujem za blud 🤭.

lienka.7
29. mar 2023

@mikadooo este stále ordinuje??? K nej by som s dieťaťom nechodila za nic na svete 🤦‍♀️

queen_mary
29. mar 2023

Respektujuci pediater 😀😀 konkretizuj to

mikadooo
29. mar 2023

@lienka.7 áno, ordinuje, ja som spokojná. Zatiaľ som nemala žiaden výraznejší dôvod byť s ňou nespokojná, akurát občas sa mi zdalo, že rieši každú blbosť, ale tak beriem to tak, že nechce nič zanedbať. Ako vidíš koľko ľudí, toľko chutí.

riuska00
autor
31. mar 2023

Milé mamičky, nie, o očkovanie mi vôbec nejde, naše dieťa má aj povinné aj nepovinné. Skôr mi ide o lekára alebo lekárku, ktorá nebude na dieťa kričať a správať sa k nemu horšie ako náš veterinár ku našim psom. Bohužiaľ, momentálne takú máme. Stačí mi, že sa bude k dieťaťu správať milo, počká kým sa chvíľočku upokojí (boji sa lekárov) a tak ho vyšetrí🙂

mikadooo
31. mar 2023

@riuska00 pozri recenzie predtým než sa budeš pýtať na prehlásenie u iného. Napríklad na lekár.sk. nájdi si pediater a tvoje mesto a potom čítaj koľko majú percent a hodnotenie od pacientov. Ja vždy pozerám, aby mal aj dosť recenzií (nie len jednu dve, to podľa mňa moc nevypovie) a aj čítam jednotlivé komentáre.