Dobrý večer,
poznáte niekto prosim pediatra s rešpektujúcim prístupom? Najlepšie Bratislava a okolie.
Vďaka.
Nvm presne co si predstavujes pod pojmom rešpektujuci ale my chodime k Monike Antošovej a je super nemam k nej ziadne pripomienky 🙂
Skôr už je rarita nájsť rodičov, čo rešpektujú doktorov 😃
myslíš ohľadom očkovania?
@riuska00 väčšina pediatrov je rešpektujúcich, ak ty rešpektuješ, že nechce porušovať zákony a že on je tam ten odborník na zdravie. Ja mám MuDr. Gibalovú v Petržalke a vôbec nerozumiem, čo by mala akože odomňa rešpektovať, keď idem na vyšetrenie s deťmi? Pre mňa je dôležité, že vyšetrí, poradí a zodpovie všetky moje otázky a občas vyvráti nejaký blud, čo som niekde zachytila a občas mi aj potvrdí informáciu, ktorú ja považujem za blud 🤭.
Respektujuci pediater 😀😀 konkretizuj to
Milé mamičky, nie, o očkovanie mi vôbec nejde, naše dieťa má aj povinné aj nepovinné. Skôr mi ide o lekára alebo lekárku, ktorá nebude na dieťa kričať a správať sa k nemu horšie ako náš veterinár ku našim psom. Bohužiaľ, momentálne takú máme. Stačí mi, že sa bude k dieťaťu správať milo, počká kým sa chvíľočku upokojí (boji sa lekárov) a tak ho vyšetrí🙂
@riuska00 pozri recenzie predtým než sa budeš pýtať na prehlásenie u iného. Napríklad na lekár.sk. nájdi si pediater a tvoje mesto a potom čítaj koľko majú percent a hodnotenie od pacientov. Ja vždy pozerám, aby mal aj dosť recenzií (nie len jednu dve, to podľa mňa moc nevypovie) a aj čítam jednotlivé komentáre.
Co myslis pod pojmom respektujuci?