Ahojte,
Je tu niekto kto bol v Reprofit v BA a ak ano ake maju zatial skusenosti?
Dakujem 🙂
Ahojte, nikto nemá skúsenosti? Dnes som dostala termín konzultácie 19.8., ale tak počkáme...
Ahojte, moja skusenost z reprofitu je velmi pozitivna. Zatial len uvodna konzultacia, no padla mi sanka z odbornosti, pristupu a ludskosti lekara. Mam skusenost s lekarmi gyn fivu a iscare a to sa neda porovnat. Odporucam
@bublinkaa12 súhlasím
ahojte, tak aj ja premýšlam nad BA, chcela by som to urobiť tak že konzultácia + kontrolné soná pred odberom vajíčok tam a samotný odber a vklad v Brne, to vraj v BA ešte nerobia. Dámy ako ste pokročili pls ?
@kundiboo dlho sa nedarilo, potom som potratila, zasa sa dlho nedarilo a vlastne nikto nevie preco, ale mam nizke endometrium, na lieky nereagujem…mala som vsak teraz pauzu dlhsiu, tak dufam, ze uz sa zadari. Spermiogram tiez nie je top, ale tam si vedia vzdy poradit 😀 a vy ako?
@leticia22 ahoj velmi zle, 7 vajicok a nakoniec 5 vhodnych, zastaveny rast v 4 dni, odporucili dna vysetrenie spermii, nechapem len, preco to neurobili ihned, neodporucili aj dalsie vytriedenie spermii pri oplodnovani…zbytocny cyklus a vyhodene peniaze. Nic to, uz budem mudrejsia. Znova zacinam az v januari, teraz uz by sme to casovo nezvladli, vraj maju v decembri zatvorene dlho. A ty ako???
Ahojte baby
@ffilmuska och to mi je luto mne sa stalo to iste ale v Nitre, 17 odobratych iba 8 zrelych oocytov, a po 3 dni to vsetky vzdali a nemali sme nic na vklad, a to sme mali dna fragmentaciu vysetrenu....zistili vam nieco preco sa vam to stalo?
@leticia22 @kundiboo @pietrula - uz ste sem zacali chodit? neviete niektora ci neplanuju zacat robit aj OPU atd? ako to funguje ked konzultacie sona atd mate v BA a potom OPU v Brne tam vam to potom robi iny lekar?
@misha753 planuju robit vsetko, ale nemaju potrebne povolenia, takze vsetky zakroky okrem ultrazvuku a vydaja liekov, receptov, konzulktacii sa robia stale v Brne.
Nezistili, mozu byt vraj nekvalitne vajicka a odporucali aj darovane, avsak do tohto stadia som zatial nedosla a dufam a pevne verim, ze nebudem musiet. Odporucili tiez dalsiu stimulaciu s nizsou davkou hormonov, ci to bude mat vplyv na kvalitu…drzme si palce
Mrzi ma to a hlavne, ked si ich mala tak vela a nic , budem drzat palce!!! Urcite je tam niekde aj pre nas jedno babo rezerve 😀
ahojte byby, neviete ako teraz bude fungovať reprofit v Bratislave? Ja som IVF podstupila v Brne a teda máme aj embryjká. Len by ma zaujímalo či bude možné chodiť na kontroly a konzultácie do Bratislavy a ked tak na vklad iba do Brna. Uprimne to cestovanie ma už ubíja. V Brne ked sa pýtam tak mi nikto nič nepovie. Dakujem
To by aj mna zaujímalo ☺️