Reprodukčná imunológia západ Slovenska - Bratislava

bebe1011
27. sep 2024

Dobry den, mam za sebou 4 potraty v 7tt, 3 zamlcane, 1 spontanny, medzitym jedno zdrave dieta. Mohli by ste mi odporucit reprodukcnu imunologiu zapadne Slovensko, idealne Bratislava? Popripade ake skusenosti / vysetrenia mate za sebou a aka liecba pomohla? Dakujem

babushkaem
27. sep 2024

ja chodim do imunovital, ani neviem, ci tu okrem nich je aj niekto iny

nairobi
27. sep 2024

@bebe1011 imunovital, ale treba si pripraviť peňaženku u nich a nie celkom korektná komunikácia s p.MUDr.

petamich
27. sep 2024

My sme boli v Nitre u MUDr. Dzurillovej

Pred tym sme absolvovali ja - hematologia, endokrinologia a manzel - spermiogram a toto vsetko sme spolu s odporucacim listom niesli do Nitry a tam nam ako paru robili dalsie vysetrenia

gabu_lienka
27. sep 2024

@bebe1011 je tu aj diskusia a skupina reprodukcna inunologia a postrehla som, ze zeny idu radsej z Bratislavy do Nitry. My sme tiez chodili k doktorke Dzurillovej.

bebe1011
autor
27. sep 2024

@gabu_lienka dakujem, prave som sa pridala ku skupine

babushkaem
27. sep 2024

@gabu_lienka ja slm zas stretla babu, co isla z NR do BA 🤷🏻‍♀️

bebe1011
autor
29. sep 2024

@petamich pomohli Vam?

bebe1011
autor
29. sep 2024

@gabu_lienka pomohli Vam tam?

bebe1011
autor
29. sep 2024

@babushkaem prisli Vam na nieco?

babushkaem
29. sep 2024

@bebe1011 ano, aj liecbu mam a doposial aj pozitivne testy.

gabu_lienka
29. sep 2024

@bebe1011 ano, nasli sme problem a po 5 rokoch sme sa stastlivo dopracovali k detom.

gabu_lienka
29. sep 2024

@babushkaem hadam kazdy lekar ma spokojnych aj nespokojnych pacientov 🤷‍♀️

petamich
29. sep 2024

@bebe1011 v zasade na nic konkretne neprisli, ja som mala problem s udrzanim, dostala som progesteron a injekcie na riedenie krvi od pozitivneho testu a vysledok mame doma a ma 3 roky (asi zalezi aj co presne riesite)

bebe1011
autor
29. sep 2024

@petamich takisto problem s udrzanim.. mame jedno male dieta ale za posledny rok 3x strata v 7tt.. progesteron nepomohol, teraz sme nasadili preventivne aspirin

petamich
30. sep 2024

@bebe1011 mne moj gynekolog tvrdil, ze to bude hematologicky problem, kedze som aj mala trombozu kedysi a ziadne testy nic nezistili, okrem lahsich mutacii v krvi, tak sme skusili ten fraxiparin a ci pomohol, tazko povedat, ten ti neskusali nasadit?

bebe1011
autor
9. okt 2024

@petamich nie, aj o ten aspirin som si sama poziadala, lebo som sa to niekde docitala.. nejak ma tu moja doktorka neriesi. Skusam sa dopracovat k terminu v Nitre, ale komunikacia je tam dost obtiazna, takze asi radsej tn imunovital, uvidime

petamich
9. okt 2024

@bebe1011 ja som s nimi komunikovala mailom a odpovedali obratom, je to uz ale par rokov, tak neviem, ci sa nieco zmenilo 🙂 Nitra ma tu vyhodu, ze vysetruje par, Imunovital (aspon vtedy to tak bolo) riesi iba zenu

mne lekar (gynekolog) automaticky potom uz nasadil injekcie na riedenie krvi a progesteron