Dobry den, mozete mi prosim poradit dobreho a volneho psychoterapeuta v Bratislave? Prispevkov je tu viac, problem je, ze maju plne kapacity. Preto ak poznate, najlepsie z vlastnych skusenosti dobreho terapeuta, ktory prijima pacientov, velmi by ste mi pomohli, naozaj uz neviem co dalej. Mam uzkosti, PTSD, tak niekto kto sa na to zameriava. Dakujem za kazdu dobru dusu, ktora mi poradi.
Skus tychto, sice tiez dost vytazeni, ale terapie sa koncia priebezne, tak mozno sa niekomu termin uvolni:
Lucia Budacova, Lucia Benc-Orlicka, Natalia Kascakova, Roland Cagan, Erika Bilikova
A kludne sa nechaj zapisat aj do zoznamu, ak im niekto vypadne, tak sa ti ozvu. Kamoske sa to stalo, par mesiacov bola bez a potom sa jej ozval niekto, ze sa mu uvolnilo miesto. Zial dobrych terapeutov s vycvikom a vzdelanim je malo.
Inštitút Virginie Satirovej je ich tam viac
Skúste portál navstevalekara alebo topdoktor, máte to najrýchlejšie 👍
Ahoj. Už som tu písala odporúčanie a musím ho napísať znovu, lebo ja som bola veľmi spokojná a stále som. Neviem ako je to teraz s termínmi, ale skús kontaktovať psychologičku. www.pomocpriuzkosti.sk