Prosím poraďte mi dobrého psychoterapeuta, najlepšie blízko Petržalky
Ďakujem
@gubiko hľadám terapeuta pre dospelého kvôli panickej poruche 🙂
@kannaway_kristina uhm, a na priamu platbu, či cez poisťovňu?
pre dospelých som zatiaľ našla odporúčania na Zuzana Navrátilová a Zuzana Vanková.
@kannaway_kristina osobne viem odporúčať Petru Feríkovú, ona je ale v Starom meste a na priamu platbu.
Pani Doktorka Zvarova je v pohode vie pomôcť je v petržalke na strecanske poliklinike
Tiez mam dobru skúsenosť so Zvarovou - úzkostna porucha. Ale u mňa to už nebolo veľmi vážne vtedy, v každom pripade príjemná na pokecanie.
Hlavne u doktorky Zvarovej neplatíte ide cez poisťovňe
Ahojte, som 3 roky rozvedená, mame spoločnú dcérku. Mam pocit, že som ostala sama, akože sama na všetko, mam pocit, že si už ani nikoho nenájdem, vlastne ani nehľadám,popravde bojím sa, že sa mi zase stane niečo podobné. Vzťahy s ex sú zlé, je veľký egoista, voči mne aj voči dcérke...myslite, ze psychoterapeut by mi trochu pomohol? Ďakujem
@lenka0714 určite to skus, uškodiť ti to nemôže. Vyrozprávaš sa a možno sa ti s odbornou pomocou podarí nájsť nový pohľad na veci a nabrať energiu. Verím, že prechádzas ťažkým obdobím, je veľmi dobré nebyť na to úplne sama, s psychoterapeutom môžte spoločne hľadať odpovede na to, čo ťa aktuálne trápi
@kannaway_kristina psychoterapeuti sa tiež špecifikujú, niektorí majú viac skúsenosti v určitej oblasti, iní zase v inej. tiež je dôležité, či hľadáte pre dospelého človeka, či pre dieťa. ak mi napíšete zhruba okruh starostí, pre ktoré hľadáte psychoterapeuta, môžem Vám niekoho odporúčať.