ProSmile Clinic – zubná klinika

tukanec
30. mar 2024

Dobry den. Chcela by som sa spytat, ci mate niekto skusenost s klinikou Pro Smile. Konkretne ide o to, ze synovi nasli kaz (4,5roka). Ked som sa pytala p.zubarky na postup, dostala som neskutocne chabe informacie, povedala mi, ze nebude vrtat a nedostane ani injekciu. Cize som ostala zaskocena, co vlastne bude s tym kazom robit, ako ho neplanuje vyvrtat? Absolvovali vase deti osetrenie kazu na tejto klinike? Dakujem za kazdu odpoved😊

jazula
30. mar 2024

Chodí tam dcérka 3r, už jej aj ošetrovali kaz v premedikácii. Treba sa konkrétnej dr pýtať. Premedikáciu robí len pani doktorka, čo chodí vypomáhať cez víkendy, tá bola fakt výborná, úžasný prístup k dcérke (cítiť, že má malé bábo), aj mne všetko vysvetlila.

tukanec
autor
30. mar 2024

@jazula dakujem za odpoved. Ale kaz jej vyvrtali, ano? Ja som sa pytala, pani dr. mi len pokyvala hlavou ze injekciu nedostane a ze nebude vrtat a ze sa nemam bat. Povedala som jej, ze mu to chcem vysvetlit dopredu , co mu budu robit. 🤷🏼‍♀️

jazula
30. mar 2024

@tukanec Áno normálne jej to vŕtali a plomba. Premedikácia je taký sirup-oblbovák, injekciu nedostala ani moja, takou akoby paličkou jej potreli ďasno na znecitlivenie. Plán mi vysvetlili vopred, ale detaily povedali až po zákroku. Zúbok bol v horšom stave ako vyzeral zvonku a musela doktorka konať rýchlo, kým účinkoval oblbovák. Viem, že menšie kazy nezvyknú malým deťom vŕtať, len vyškrabať. Injekciu neviem.

tukanec
autor
30. mar 2024

@jazula Dakujem za odpoved😊

margaretka
23. apr 2024

ja som dost znechutena pristupom tejto kliniky aky maju pristup k osetreniu detskych zubov ked je kaz v mliecnom zube, neodporucaju ho osetrit - vyvrtat a zablombovat, dceru - 8rokov zub boli a pri vysetreni povedala pani doktorka,ze zub do par mesiacov vypadne tak je zbytocne do neho investovat 100eur. Zub nevypadol, obcas aj boli ale kedze sa dcera boji osetrenia mame vazne problemy ju ukecat a pani doktorka len caka ako dieta spacifikujem do kresla ak nie tak smola, usmieva sa a caka...to si hovoria ze maju vyborny pristup k detom a su len pre deti spriaznene duse pre ich zdrave zubky .... Takto ma dcera uz 4 kazy a dr. povie netreba vrtat tak dcera si neda...ked netreba...a ja sa mozem aj roztrhat, pretoze by som jej to chcela dat osetrit. So starsimi detmi sme boli v inych zubnych zariadeniach no vzdy si detsky lekar vedel poradit s dietatom aby sa dal osetrit a uzasny pristup, tato pani dr. je uplne preslap mimo pekna mila usmievava ale to je vsetko.

tukanec
autor
26. apr 2024

@margaretka uha, tak toto nastastie som riesit nemusela. Ale za mna osobne mam tiez take zmiesane pocity z pristupu... podla mna by to mal detsky lekar (akykolvek) zvladnut a vediet narabat s detmi... moj syn pekne sedel a drzal, ked mu robila zub. Ale ak bude mat kazovejsie zubky, myslim si ze pojdem do Oradent aj ked tam necham miliony...

tukanec
autor
26. apr 2024

@margaretka najma kaz z mliecneho zubku moze lahko prejst do trvacneho, takze ja nechapem tento pristup, najma ak ju to uz boli, tak to nebude len taky povrchovy kaz. Vobec sa Vam necudujem..

filip300
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
st_ss
15. aug 2024

@tukanec u nas to bolo fajn. Chodime k mddr.melenovej, s ktorou sme spokojni. Deti sa jej neboja. Raz ju zastupovala taka starsia detskk lekarka tusim z ukrajiny, ale bolo jej v pohode rozumiet.
Normalne dali aj anestezu a vrtali uz spolu 3 kazy. Este vytiahli bejaku plysovu hracku. Tak drzim palce nech to bude nabuduce OK

prosmileclinic
19. aug 2024

Dobrý deň, @margaretka,

naši pacienti nás informovali o Vašom príspevku a keďže sa s negatívnou spätnou väzbou takmer vôbec nestretávame, dovoľte mi reagovať.

Viete mi, prosím, na mail smutny@prosmile.sk napísať presnejší opis situácie, Vaše meno a meno lekárky, ktorá údajne ošetrovala Vaše dieťa?

Trochu ma prekvapuje to, čo píšete.
Máme 3 detské zubné lekárky a 1 veľmi šikovnú externú kolegyňu, ktorá ordinuje počas víkendov.
Ošetrujeme tisíce detí a naše recenzie (nielen tu v iných vláknach), ale aj na sociálnych sieťach a Google popisujú práve náš pro-pacientsky prístup.
Na Google máme vyše 600 recenzii s hodnotením 4,9*.

Veľmi rád by som sa o Vašom prípade dozvedel viac, ak sa reálne takto stal.
Vopred za Vašu odpoveď ďakujem.

Ak mi napíšete, určite sa s Vami spojím.

S pozdravom,
Tomáš Smutný,
konateľ ProSmile Clinic

prosmileclinic
19. aug 2024

Dobrý deň, @tukanec,

viete mi, prosím, rovnako na môj mail napísať Vaše meno a meno lekárky, ktorá údajne ošetrovala Vaše dieťa?

Ako som písal vyššie, naše recenzie potvrdzujú náš pro-pacientsky prístup.
Chceme, aby od nás pacienti odchádzali spokojní a preto by som rád počul Vašu spätnú väzbu na situáciu tak, ako sa reálne stala.

Ďakujem.

S pozdravom,
Tomáš Smutný,
konateľ ProSmile Clinic

mari5191
20. aug 2024

s prosmile clinic sme veľmi spokojní, chodíme už cca 2roky, prístup skvelý, sladká odmena našťastie nebýva, deti vždy po ošetrení potešia nejakou drobnou hračkou, dnes dostali zvieratka, odporúčam