Milé dámy,
Prosím, potrebujem odporučiť kaderníctvo kde vedia pracovať s kučermi.
Alebo aspoň takí, ktorí sú nakoľko šikovný, že vedia spraviť účes, ktorý Vám dokonalé sadne. Ale nič náročné na udržiavanie.
@22abigail22 Špeciálne na to kaderníctvo nie je, ide o to, natrafiť na kaderníčku, ktorá vie pracovať s kučeravými vlasmi. Dobrý strih je pri kučerách podstatný a doma by som sama určite neexperimentovala. Ak chceš, napíš mi IP, dám Ti nejaké tipy. Mám kučeravé vlasy a som z Ba🙂
uplne v poho doma experimentuj, vzdy to dopadne lepsie ako u hocikoho.. ak si ochotna ist dialku je kadernictvo v Ke na kucery
Dots v Pezinku su celkom curly friendly, ja som citala na nich recenzie v cgm skupinách a mam v plane tam ist 🙂
You na Trencianskej, konkretne Agi. Pozri si jej IG, @agizkanady. Robia aj specialny kurz na starostlivost o kucery.
Otočil nového kaderníctva špecializovaných na kučeravé a vlnité vlasy v Bratislava na Šoltésovej 14 v starom meste. Kúzlo Kučier na web
@22abigail22 mňa dobre ostrihala Tatiana z DNJ v Petržalke - naozaj veľmi dobre. Samozrejme upraviť vlasy už nikto nevie - teda nechcem krivdit, ale teda nenašla som nikoho kto by to spravil podľa mojich predstáv
Pozrite si Kúzlo Kučier robíme hlavne kučeravé vlasy a hlavne všetko vysvetlíme, naučíme. Rozbor vlasu je u nás samozrejmosťou
Ja som sa bola ostrihať v Curly Lab v Petržalke a som mega spokojná aj so strihom aj s prístupom. Vysvetlili mi čo som robila zle, nastavili mi produkty na doma, ktoré som si kúpila na ich e-shope Kučeravé. Konečne tie vlasy vyzerajú k svetu a nemusím ich nosiť po prvom dni iba v cope 🙈
naj je ostrihat sa sama, aspon toto su moje skusenosti za cely zivot.. vzdy to skoncilo zle😁