Profesionálne kaderníctvo na kučeravé vlasy - Bratislava

22abigail22
22. sep 2021

Milé dámy,

Prosím, potrebujem odporučiť kaderníctvo kde vedia pracovať s kučermi.
Alebo aspoň takí, ktorí sú nakoľko šikovný, že vedia spraviť účes, ktorý Vám dokonalé sadne. Ale nič náročné na udržiavanie.

coochy
22. sep 2021

naj je ostrihat sa sama, aspon toto su moje skusenosti za cely zivot.. vzdy to skoncilo zle😁

daridari11
23. sep 2021

@22abigail22 Špeciálne na to kaderníctvo nie je, ide o to, natrafiť na kaderníčku, ktorá vie pracovať s kučeravými vlasmi. Dobrý strih je pri kučerách podstatný a doma by som sama určite neexperimentovala. Ak chceš, napíš mi IP, dám Ti nejaké tipy. Mám kučeravé vlasy a som z Ba🙂

coochy
23. sep 2021

uplne v poho doma experimentuj, vzdy to dopadne lepsie ako u hocikoho.. ak si ochotna ist dialku je kadernictvo v Ke na kucery

simmushh
23. sep 2021

Dots v Pezinku su celkom curly friendly, ja som citala na nich recenzie v cgm skupinách a mam v plane tam ist 🙂

sintra
21. okt 2021

You na Trencianskej, konkretne Agi. Pozri si jej IG, @agizkanady. Robia aj specialny kurz na starostlivost o kucery.

lydia16
10. apr 2024

Otočil nového kaderníctva špecializovaných na kučeravé a vlnité vlasy v Bratislava na Šoltésovej 14 v starom meste. Kúzlo Kučier na web

ksebejka
10. apr 2024

@22abigail22 mňa dobre ostrihala Tatiana z DNJ v Petržalke - naozaj veľmi dobre. Samozrejme upraviť vlasy už nikto nevie - teda nechcem krivdit, ale teda nenašla som nikoho kto by to spravil podľa mojich predstáv

lydia16
11. apr 2024

Pozrite si Kúzlo Kučier robíme hlavne kučeravé vlasy a hlavne všetko vysvetlíme, naučíme. Rozbor vlasu je u nás samozrejmosťou

drobatko93
20. jún 2024

Ja som sa bola ostrihať v Curly Lab v Petržalke a som mega spokojná aj so strihom aj s prístupom. Vysvetlili mi čo som robila zle, nastavili mi produkty na doma, ktoré som si kúpila na ich e-shope Kučeravé. Konečne tie vlasy vyzerajú k svetu a nemusím ich nosiť po prvom dni iba v cope 🙈