Prof. MUDr. Vladimír Šefránek, PhD.

vittotitto
13. máj 2024

Dobry den, mate niekto skusenost s menovanym doktorom?

Mala som byt u neho dnes operovana, avsak mi vcera na obed termin zrusil, vraj chory… popravde neverim, lebo sestricka vravela do telefonu, ze v stredu alebo v piatok bude k dispozicii. Uz vie ze bude zdravy? Ale o to nejde.

Cakam od novembra 2023 a po dnesnom neuspechu mi sestricka oznamila, ze najblizsie objednavaju na januar az februar 2025. Cize v nestatnej nemocnici mam cakat na banalnu operaciu 15 mesiacov.

Mate niekto s nim skusenost? Boli ste u neho na operacii krcovych zil? Ake su vysledky z dlhodobeho hladiska? Je ozaj taka spicka? Oplati sa na neho cakat alebo radsej ist do Revive k Muranskemu?

Dakujem.

vittotitto
autor
13. máj 2024

@vittotitto este ma zaujima, preco sa neda na neho vyhladat ziadna recenzia ani diskusia na intenete… iba na google v recenziach procare niekto spomina operaciu krcovych zil a ze zabudli vybrat stehy a trha zene nohu.

beataxxx
13. máj 2024

On je spickovy odbornik, ale uz ma svoj vek, ja by som to asi riesila inde…..mojho muza operoval asi pred 20 rokmi, tiez varixy

lucilla29
2. jún 2024

Ahoj,ako si nakoniec doriesila Tvoj problem? Pojdes na operaciu k Sefrankovi? Aj Ti robil celkovu diagnostiku? Dakujem

nusiatko
30. júl 2024

@vittotitto, ahoj, ako si sa nakoniec rozhodla? Ja mam u Sefranka termin v Oktobri. Nepochybujem o jeho odbornosti, ale predsa ma 80 rokov. Snazila som sa dohladat inych cievnych chirurgov ale ceny v sukromnych ambulanciach su neskutocne. Googlila som aj Muranskeho, ma dobre reviews, ale vyzera ze nespecializuje sa len na krcove zily ale vsetko mozne. A kedze lekar.sk zmazal vsetky recenzie, naist dobreho doktora je takmer nemozne.

nusiatko
30. júl 2024

@lucilla29, ja som bola Sefranka v Januari na celkovej diagnostike, povedal hned ze tie zily treba operacne odstranit a najblizsi volny termin mal v Oktobri. Ale on operuje len pondelky. Je to starsi pan, vela nerozprava a nevysvetluje, ale vzhladom k jeho skusenostiam nejako som to neriesila. Jedine co ma znervoznuje je jeho vek a teda ci z tohto dovodu proste nespravi nejaku chybu. Ako pisala author tak na stranke procare je jedina recenzia na cievny chyrurgiu a je proste zla.

smatla
6. nov 2024

@vittotitto neviem, ci uz si po operacii, ale ak nahodou nie, tak zvaz tohto pana doktora. Ja som u neho bola pred rokom a operacia nedopadla z mojho pohladu a ani pohladu inych odbornikov dobre a bolesti mam dodnes (pan doktor si vsak mysli, ze vsetko je ok).
Asi mesiac po operacii ma zacala noha velmi boliet, stale som na nej mala podliatiny (noha vyzera esteticky horsie ako pred operaciou), cele predkolenie som mala na dotyk velmi velmi citlive (klaknut a dotykat sa predkolenim zeme nemozne, bolesti pri sprchovani - uz len dopadanie kvapiek vody bolo umorne, nevedela som spat, lebo pri kazdom dotyku predkolenia o postel som sa budila bolestou).
Bola som cca 3 mesiace po operacii na vysetreni u dalsich 2 cievnych lekarov, aby som mala ine nazory, nakolko pan profesor stale tvrdil, ze z jeho pohladu je vsetko ok. Obaja lekari potvrdili, ze cieva nebola laserom odstranena v celej dlzke, ale len v casti a to je ten problem. Takze ma caka dalsia operacia, ale budem velmi zvazovat kam pojdem. Peniaze nie su vsetko, zaplatila by som cokolvek, aby som sa tym niekolkomesacnym mukam vyhla. Zaroven mi bolo slubovane, ze nebudem mat po operacii jazvy a pri clenku mam teda jednu nepeknu jazvu:(
Ale zasa pocula som aj dobre odporucania na pana doktora, ved preto som tam povodne aj isla. Len ano, bolo to z operacii par rokov dozadu a asi aj ten vek uz robi svoje.
Takze tak moja skusenost:((

vittotitto
autor
6. nov 2024

@smatla @nusiatko @lucilla29 nakoniec som nebola operovana u neho, ale u mudr Muranskeho na klinike revive. Tam sa vsak za vsetko plati. Zatial to vyzera velmi dobre. Pan doktor ma 2 tyzdne po prvom stretnuti operoval (jun) a pred dvoma tyzdnami som bola na kontrole, kde mi este osetroval nejake pozostatky. Dalsiu kontrolu mam v decembri.