Prosím vás neviem sa rozhodnúť či ísť rodit do Ružinova a zazmluvnit si Zahumenskeho , alebo antolska a zazmluvnit si sysaka
Máte prosím skúsenosti ? Dakujem
@zuzike123 veď to je ptazka na baby čo pri nich rodili
MUDr.Sysaka som mala zazmluvneneho, sice v roku 2010, ale môžem len odporučiť.
Zahumensky je uz ina sarza, preto otazka, ci k nemu chodis do poradne, ci sa da vobec zazmluvnit. Kedze som bola v 3.tehu extremne tazky pripad, prehodila som s nim par viet, velmi upokojujuco na mna posobil. Sysaka som stretla par x na pohotovosti, posobil velmi arogantne, vyslovene som sa ho bala, ale... ked na mna prisla neocakavana akutna sekcia v 26tt, mal zrovna Sysak sluzbu. Bol velmi profesionalny, bez zbytocnych emocii a v ramci daneho stavu som mala z neho ozaj dobry pocit, zachranil vlastne mna aj dceru. Dokonca ma prisiel 2x navstivit na oddelenie, hoci nebol moj izbovy doktor.
Ja som rodila u Zahumenskeho ešte keď pôsobil v TT. Za mňa asi najlepší Dr. akého som kedy stretla. Veľmi ľudský prístup, do poslednej bodky chcel splniť na com sme sa dohodli. Chcela som rodiť prirodzene, keďže prvý pôrod bol cisársky. Skúšal všetko možné, pekne mi vysvetľoval co a ako. Nakoniec opäť cisársky, síce ja som mega stresovala ale spravil vše pre to aby som nemala opäť zle spomienky na cisársky. Co sa mu aj podarilo začo som mu veľmi vďačná 🙏 takýchto Dr.by malo byt viac
@juzanka77 dakujem
@zuzike123 plánujem k nemu alebo na antolsku. Neviem sa rozhodnúť práve preto tu dávam otázku 🙂
@zuzike123 dakujem za tvoj názor , 26tt si rodila ? Malička je v poriadku?
@nellyuana dakujem krásne ! A aj si si ho zazmluvnila?
Áno, ale len slovne, nemala som priamo pisomnu zmluvu.
Pána doktora Sysáka áno! Úžasný, sympatický, krásny hlas má. No ja som cisárskym pri ňom, plánovane, v roku 2021,.rodila. Odporucam.
Sysaka nepoznam, Zahumensky super. Ak robis battle, davam hlas Z... Ale je to absolutne cele absurdne... 😔
@janickadr nerozumiem čo je absurdne ? Rozhodujem sa kde rodit čo je natom
@jollalolla dakujem
@zuzike123 vďaka
Ja som u dr Sysáka rodila v marci - nemala som ho zazmluvneného mal akurát službu 🙂 zachránil ma pred akútnou sekciou, iný pán doktor už lamentoval, že veď sála je pripravená načo sa so mnou trápi 😃 išla malá von síce vákumextraktorom ale viedol pôrod velmi odborne a bol podľa mňa príjemný, ja nemám rada vtipky a zľahčovanie situácií… vždy velmi pokojne odborne povedal čo je vo veci a situáciu promptne riešil sme obe zdravé šťastné, snažil sa taktiež o moje pohodlie počas pôrodu (celý čas som len sedela na pásoch ale až keď on prišiel do služby tak mi dovolil skúsiť sadnúť si na fitloptu, ostatní žial len že mám sedieť na lôžku), s nástrihom som súhlasila už keď som prišla na príjem a možem vam povedať tak ma zašil, že moja dr na kontrole po šestonedelí ani nevedela, na ktorej strane ten nástrih bol! Za toto som mu nesmierne vďačná😁
Ahoj, ja som bola v poradni 2x u zahumenskeho.., vybrala som si ho pretoze 1x som rodila sekciou..a xhcela som rodit prirodzene po sekcii.. ,co sa aj stalo. Na mna posobil fajn, aj ukludnil...ze da sa rodit prirodzene..po sekcii..ja som bola spokojna...cize 2 sponntane porody po sekcii..😊
Ja som rodila u Dr.Sysáka,úžasný doktor, nedám naňho dopustiť.
Odporúčam všetkými desiatimi.
Za mna urcite Sysak. 👌
Máš už s nimi nejakú skúsenosť? Poznáš ich osobne?