Príroda v Bratislave

sannn
Včera o 19:49

Ahojte zienky, poradte prosim vas…viem ze tu je toho dost na tuto temu ale nenasla som to co hladam…chcem ist na vylet do prirody do malych karpat, niekde blizko ba. Ale mame aj kocik, takze nieco lahko pristupne. Bolo by fajn aj nieco vidiet, alebo teda mat ciel prechadzky ako napr. rozhladna, ci ihrisko. A aj nejaka restauracia alebo bufet by potesili cestou na zahriatie. Chcem ist prve januarove dni. Dakujem 😊 popripade kludne poradte aj inu fajnovu prechadzku niekde na juhozapade. Deti 1,5 a 11 rocne

luccija
Včera o 19:56

@sannn rozhľadňa na Kobyle môžeš ísť aj z Dúbravky tam je asfaltka, ale nie je tam bufet.My radi chodíme na Zochovu chatu tam je aj hvezdáreň, ale len nedele otvorená pozri si stránku je tam aj rozhľadňa, ale horší terén tam si vieš také kolečko spraviť.A možno by stačil Kačí a železná studnička, Pekná cesta Krasňany, Rača amfiteáter a hore sa pomotať.Par x sme boli v Lozorne priehrada a okolie

viestta
Včera o 19:57

Z DNV na Santberg je asfaltka skoro az po vrch

lindus_esterka
Včera o 20:12

Tiez mi napadla zelezna, alebo biely kriz v raci, tam mas hore bufet a bola tam aj taka ohrada so zvieratkami (neviem, ci tam stale je), vedie tam asfaltka, akurat za mna to moze byt s kocikom trocha makacka ak ho mas tlacit celu dobu sama

lindus_esterka
Včera o 20:14

Este mi napadol kamzik, tiez tam mas bufety a mozes parkovat aj dalej aj bližšie, takze si sama zregulujes narocnost

sannn
autor
Včera o 20:16

@lindus_esterka dakujem ❤️

luccija
Včera o 20:20

@lindus_esterka Biely kríž som zabudla, ale to musí byť fuška vytlačiť kočík.
@sannn môžeš si dať kolečko Koliba a odtiaľ dole na zeleznu

zaphyra
Včera o 20:20

Ked chces ist s kocikom a nemas thule, tak za mna naj Zelezna a jej okolie, cize Kamzik, Kačín, Biely Kríž, okolie Slivu atd. Len pozor ak pojdes cez pekne pocasie a vikend. Su to aj cyklotrasy a pesim to nie vzdy dochádza a chodia roztahani po celej cyklotrase.

pribinak
Včera o 20:41

Ja mam takú apku, vola sa to: Rozhliadni sa. Tam má rôzne rozhľadne, napísané ako ďaleko sú od BA, sú vyfotený, napísané je aj výška
Skús si pozrieť

vanilkovazmrzka
Včera o 21:33

Z race idu trasy po asfaltkach, smerom na svaty jur ide asfaltka popri vinohradoch, na zeleznu to uz je taka otrepana klasika

lucik194
Včera o 22:29

smer Biely kriz z Race , cela cesta asfalt , zacnes na ulici Potocna, tam pozor na parkovanie, je to konecna mhd, potom ides smer hore,Biely kriz je bufet

druha je z Krasnan, Pekna cesta, konecna pri horarni, smer hore asfalt k Slivovi, tam mas bufet

lucik194
Dnes o 07:32

a este som zabudla na konci Peknej cesty , ked zaparkujete je tiez bufet s ihriskom pre deti,