Dobrý deň dievčatá chcela by som nastúpiť ako šoférka do prímestskej dopravy BA, konkrétne do Malaciek...Chcem sa opýtať či mi neviete poradiť...či tam vaši muži nepracujú. Koľko sa dá zarobiť cca za mesačne v čistom?...ďalej by ma zaujímalo aké je ubytovanie čo ponúkajú/keďže som z ďaleka.Za akékoľvek informácie a recenzie aj mimo mojich otázok vám vopred ďakujem 🙂
@bernita za malicko, ja osobne som o zamestnavatelovi Arriva nic dobre nepocula, aj na FB ti vodici, co robili predtym pre slovak lines odmietli s nimi podpisat dohodu, isli robit pre sklady tu v okoli v BA soferov ....ale verim, ze sa tu najde niekto, kto bude mat detailnejsie info
pozrite si aj tuto ponuku, to je sofer pre MHD v BA, ci by vam to financne lepsie nevyslo ....len oni ubytko asi neposkytuju, to potom individualne by ste si museli hladat
https://dpb.sk/sk/ponuka-prace/vodic-autobusu
@bernita Arriva je veľmi neseriózny zamestnávateľ. Počula som od šoférov, ktorí tam pracovali, nemajú napr.zaplatené prestoje, t.j. napr idete do Nitry, odkiaľ máte potom následne odchod o tri hodiny ale tie tri hodiny tam trčíte a zaplatené to nemáte.
Ako písal niekto vyššie, Dopravný podnik v Ba má o dosť lepšie podmienky. Aj keď celkovo táto náročná práca nikde u nás zaplatená nie je. Známej kamarát robil šoféra na električke vo Viedni, zarobil teda asi dva krát toľko čo tu.
to pre Arrivu chcete robit? moj znamy bol sofer MHD este, ked to prevadzkovali v Nitre ....ale teda cudesne moresy tam panovali .....dali im nejaku normu na palivo, ak spotrebovali viac paliva, ako mali predpisane malo im to byt strhnute z platu odhliadnuc od toho, ci mali trasu hore kopcom, dole kopcom, ci snezilo, prsalo, ci nie ..... plat zakladny, nic navyse necakajte
je teraz nedostatok vodicov v celom BA kraji, byvam tu, v okresi Senec stale vynechavaju spoje. asi kvoli tomu naborovemu priplatku vas to laka, ale to sa musite zaviazat myslim na 3roky, ze budete pre nich pracovat
urcite si zvazte aj moznost prace pre MHD v Bratislave, to prevadzkuje Bratislavsky dopravny podnik, tam maju tiez nedostatok vodicov a porovnajte si ponuky.
co sa tyka ubytovania, je tu draho...neviem, co ponuka Arriva, spytajte sa na pohovore
drzim palce nech sa spravne rozhodnete