Primark Bratislava

3. apr 2022

Ahojte, už je primark v Bratislave? Niekedy som sa Dočítala že tento rok otvára. Vdaka za každú informáciu

asocial
3. apr 2022

Nie je. Uz sa o tom dlho hovori. Ale podla mna je sinsay uplna kopia, a tie su v BA 2 a bude treti v centre

lavinis
3. apr 2022

@asocial to Primark ma tiez taku otrasnu kvalitu ako.Sinsay?

petamich
3. apr 2022

@lavinis nie nema, nakupujem v Primarku uz dlho a kvalita je podstatne lepsia ako Sinsay (aspon tych veci, co som mala moznost porovnat)

asocial
3. apr 2022

@lavinis z mojho pohladu - kedysi sme chodili do SCS vieden, je to to iste. Uplne porovnatelna (ne)kvalita. Ale mne to staci. A najma, co sa deciek tyka, kedze rychlo rastu, rychlo sa zamazu. Podla mna su tieto obchody, aj HM, Pepco, Kik, CA velmi porovnatelne.

sissy27
3. apr 2022

@petamich podľa mňa úplne rovnaká lowcost fast fashion. Bavlnu ťažko nájdeš, všetko polyester a podobné chuťovečky.
@lavinis podľa mňa áno, úplne to isté. Akurát Primark má širší sortiment, ale pochádza to podľa mňa všetko z jednej fabriky, len na niečo našijú sinsay a na niečo primark visačky.

Pre autorku: nie je a dúfam ani nebude, už je takýchto smetísk viac než dosť, nenájdeš tam nič iné než to čo tu už v obchodoch je.

petamich
3. apr 2022

@sissy27 ciastocne nesuhlasim, daju sa tam najst aj dobre a kvalitne veci 🙂 mam par vyrobkov, ktore tam kupujem opakovane roky - napr. jednofarebne tricka, mam doma take, co som kupila snad pred 4 rokmi, nosila som ich aj v tehotenstve, tie s vacsim vystrihom aj teraz, ked dojcim,vyzeraju stale rovnako, drzia tvar a farba nevybledla, podobne som sa snazila zohnat v x inych obchodoch a nenasla som, rovnako ako tam kupujem bavlnene body pre syna, kedze odkedy sme zacali s prikrmami, nasa spotreba sa rapidne zvysila - ale teda ja celkovo malo oblecenia nakupujem aj pre seba aj pre dieta

ale ano, suhlasim s tym, ze hlavne tovar pre tinedzerov je dost nekvalitny a ti zial nakupuju somariny a hromadne a tam su retazce ako Primark, Sinsay, Takko, Terranova a pod. prast jak uhod

kazdopadne za mna Primark rozhodne lepsi ako napr. Sinsay a Terranova, ked uz by som si mala vybrat

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petronellla87
3. apr 2022

Nahodou ja mam tiez par veci z Primarku uz vyse 8 rokov a stale ich nosim😊

qetka
3. apr 2022

@petronellla87 ja mam najstarsie veci z Primarku uz skoro 19 rokov 🤣🤣🤣 a stale su fajn. aj ked pomaly ich uz asi vymenim..

qetka
3. apr 2022

https://e.dennikn.sk/1675785/primark-vstupi-na-...

aj ked si myslim, ze sa to nestihne. Ta nova cast je este vo vystavbe, ale viem zistit, kedy ju realne dokoncia.

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lavinis
4. apr 2022

@tomi97 nie, preto tam nenakupujem, normalne sa pytam, ci je to to iste, aby som vedela, ze tam nemusim ist, co nie je zozumitelne, vysvetlim este raz 😅

qetka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
qetka
4. apr 2022

@tomi97 ano mas pravdu, viem sa opytat na orientacny termin, kedy bude dokoncena nova Eurovea (podla realneho stavu, ako to ide, ako su momentalne dostupne materialy atd…) Myslela som to tak, ze nie ten, co oni napisali, ale taky, co sa moze blizit k realite Uz som aj zistovala, ale odpoved je do tych dvoch rokov by mohol byt Primark otvoreny.
Takze 2022 Primark sa “trosku” prepiskli.

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanka854
21. okt 2022

@asocial ani zdaleka nie su porovnatelne. Pepco staci body, mikinu za teplaky 1-2x oprat, farba je fuc, zmolky vsade. Z primarku som detske este nekupovala, ale napriklad oblubene leginy od nich som nosila asi 4 roky, farba stale cierna, ziadna diera, nslrpka nezlupsna, nenatiahmute ako teplaky, co je tu nemozne...