Prerábka bytu v Bratislave

eviki
19. feb 2023

Dobry den, chceli by sme tento rok prerabat byt. Mame celkom problem najst sikovnych majstrov za rozumnu cenu samozrejme. Mali sme uz na obhliadke 2. V pripade prveho vysla cena celkom dost a este tvrfil, ze im to bude trvat min mesiac... V pripade druheho majstra bola cena trocha nizsia a cas odhadol na 1tyz. Bola som prekvapena z toho casoveho rozdielu, ale hovorim si dobre. Dohodla som sa s tym druhym. Ma partu 3-5ludi. Ale nastal problem, nezdviha mobil a nereaguje. Obavam sa, ze som na zaciatku hladania. Ak by vedel niekto poradit a mate aj osobne skusenosti, bola by som vdacna🙏. Byt sa nachadza v BA.

pribinak
19. feb 2023

@eviki prerobiť byt za týždeň? Vysoko podozrivé …

sella38
19. feb 2023

Ani za mesiac ti byt neprerobia, nie za tyzden. Viac mu nevolaj.

lula3108
19. feb 2023

My teraz prerabame kupelnu a uz len to im trva 10 dni. Ale teda je tam len jeden clovek, kedze ide o bytovu kupelnu. Mozno ked ich je viacero tak stihnu do dvoch-troch tyzdnov, ale zalezi aj aka velka rekonstrukcia. Ci treba aj burat, robit elektrinu/kurenie/nove rozvody…

hyta
19. feb 2023

Nám super odborník prerábal len jadro , trvalo to 10 dní. Vieš ako sa vraví " práca chvatná, málo platná".

iv007
19. feb 2023

Drzim palce, nie je jednoduche najst serioznu partiu.Ja som prerabala minuly rok kupelnu a kuchynu a trvalo to vyse 2 mesiace,musela som sa samozrejme na ten cas odstahovat.Bola som rada ze to dokoncili,lebo dnesnym majstrom sa musis doslova doprosovat..

janka_266
19. feb 2023

@eviki za týždeň to určite nedajú, ak teda idete naozaj prerábať cely byt, a nie len maľovať. My sme prerabali asi mesiac, aj s murovanim jadra a komplet novou elektrikou.

zuzanaete
19. feb 2023

My sme robili komplet rekonstrukciu - jadro, elektrina, okna, stierky, kychyna, interierove a vchodove dvere, podlahy, nove stierky a trvalo im to cca 6 tyzdnov a to robili viacej robornikov vzdy. Ale robili iba 8 hodin, ziadne do vecera dokoncujeme. Potom sa este cakalo na kuchynsku linku a dvere, tak niektore drobnosti prisli este dokoncit. Za tyzden tak stihnu vymalovat a nie komplet rekonstrukciu.

valiant
19. feb 2023

@eviki prerabala som na kompletku so sekanim elektriky, novymi stierkami, nivelackou, novou stenou na logiu a komplet novymi rozvodmi vody a murovanim jadra. 5 robotnikov robilo 10hod denne 7 dni. Posledny den sa vyliala nivelacka. Bol december, nechali sme to 14 dni schnut. Potom prisli este 4 robotnici na 4 dni. Polozili podlahy, zarubne, svetla, vypinace a obkald v kuchyni a dlazbu na logii. Byt 70m2.
Ako rychlo ti prace urobia, zalezi od toho ake prace vlastne chces, ci tam budete byvat pocas prerabky, ci je byt prazdny a kolko robotnikov budes mat k dispozicii. Robit nejake odhady bez podrobnosti, je varenie z vody.

valiant
19. feb 2023

@eviki a mozno by bolo lepsie napisat na Modru strechu, nie na konika. Modra strecha zdruzuje temy o byvani, stavbe a prerabke. Dostanes tam viac info. Mozno aj tip na partiu.

vlado818
19. feb 2023

Na tomto fore urcite nenajdete robotnika!!!
Zadajte dopyt sem:https://www.wilio.sk/?gclid=Cj0KCQiArsefBhCbARIsAP98hXQ...
Skusal som to minuly rok cca 3 meaiace som zbieral ponuky od 2 az 6 tis€ za kupelnu. Potom som vybral .

alex49
19. feb 2023

rátaj z prerábkou za mesiac, dá sa aj za menej, ale týždeň je podozrivý, ved to budú len vysekávať pár dní, pár dní ťahanie elektriky, zrenie betonu.

arrram
19. feb 2023

@vlado818 mozes dat kontakt? Dik!

anago
6. apr 2023

@eviki Ahoj, našla si niekoho? manžel robí novostavby v okolo no aj prerábky bytov v Ba, môžem sa ti popýtať.