Prepichnutie bubienka dieťaťu na Kramároch

melani19
11. okt 2024

Ahojte
Ma niekto skusenosti prepichnutie bubienka deti n a Kramaroch? Ak su malicke (5 rocna) uspia ich?

Dakujem

veronikavaneska
11. okt 2024

Ahoj dcerke tak pre prepichovali bubienok ale mala strašne silný zápal všetko ju bolelo horúčky mala. A lekár že musí prepichnut a len šup a zrazu úľava veľmi jej to pomohlo a ani to necítila... Potom jej to tieklo ešte celý deň aj horúčky mala ale ďalší deň už bolo dobre. Boli sme ale v Ružinove a už je to pár rokov.

melani19
autor
11. okt 2024

@veronikavaneska mne povedali ze bude to mensia operacia
Mne prepichovali a urcite nepustim bez uspatia lebo to boli 🙂 aspon teda to co mne robili urcite

luccija
11. okt 2024

@veronikavaneska doktor Kulich?úžasný doktor aj my sme k nemu chodili na orl

ajajaj00
11. okt 2024

ma tekutinu v usku alebo?

melani19
autor
11. okt 2024

@ajajaj00 sopliky pravdepdoobne . Teda rak mi to hovoril dr. Ja som to mala rovnako, ale ja som v praci prechladla , lebo nefungovalo kurenie
A mne museli odsavat dva krat prepichovat . Ale nemohla som sa ani pohnut a bolelo to dost. A teda urcite nechcem , aby to malej robili a ani by nepbsedela to

veronikavaneska
11. okt 2024

@luccija áno 😍

veronikavaneska
11. okt 2024

@melani19 ale prepichuju len keď to je nevyhnutné. Ak je v pohode tak myslím že antibiotiká zaberú 👍 a nemusia prepichovat

dobryden
12. okt 2024

@melani19 a nosnu mandlu ma ok,?Nam to chcu robit s výberom mandle v celkovej,ale ja zatial cakam radsej by sim bola vyskusat prepichnut v lokálnej bez ope.
No a nasej známej to robili v 5-6r v ambulancii,ze to nebolelo to dieta,len to čakanie kym zaúčinkuje lokálne anestetikum bolo dlhe ale samotný vpich ju nebolel.

beataxxx
12. okt 2024

Našej to na Kramároch robili, keď mala 5 rokov a inak ako v narkóze to ani nerobia, asi 4-5 rokov problémy nemala, ale posledné dva roky ma v kuse bolesti a zápaly, tak práve včera jej to mali robiť znovu, ale ráno ju znovu pozreli a poslali domov, že momentálne tam tekutinu nemá, len zápal….pritom je zase týždeň doma zo školy….mne to pripadá, že dostali inštrukcie ohľadne jednodňovej chirurgie, že poisťovňa obmedzila preplácanie …..

melani19
autor
12. okt 2024

@dobryden fuha nosnu mamdlu asi ano. Ale ona je alergicka astmaticka . Vsetko mozne :/

melani19
autor
12. okt 2024

@beataxxx ano ano :/ zevraj ano. Mylsim na tu jedno dnovu. Takze na kramaroch narkoza ?
To mi je luti :( usi su des ked bolia . Alebo sa zle pocuje