Ahojte, máte niekto osobnú skúsenosť s týmito dvomi zariadeniami v BA ? Spokojnosť , nespokojnosť ? Ďakujem
@silvia2605 ďakujem, mohla by som poprosiť o názor, v čom je toto zariadenie iné, ako bežné škôlky ( či už štátne, alebo súkromné ), lebo cenovo je to o dosť vyššie .
@veryhappy Ahoj, je to o tom celkovom prístupe pani učiteliek, ale hlavne ako sa náš syn tam cíti. Je happy a čo sa týka predškolskej prípravy sú top. Metódy učenia, tréningy, ktoré sa tam využívajú sú jedinečné, aktivity (druhý krok, srdiečko vďačnosti atď..) sú úplne iné ako v bežných súkromných škôlkach, So štátnymi sa to vôbec nedá porovnať. Kedykoľvek sa môžete spýtať ako dieťa prospieva, v čom treba zabrať, konzultácie sú super. Majú tam aj spoločné logo, ale aj individuálne tak ako náš syn v priestoroch škôlky. Pripínam web na škôlku a aj školu, ktorú náš syn bude od septembra.
Pani riaditelka je známa psychologička, na webe sú jej publikácie knižiek, ktoré sa venujú rozvoju dieťaťa.
Oplatí sa ich prejsť, niektoré mame aj my doma a využívame/čítame ich.
Kľudne mi zavolajte, poradím, mobil mám na koníku 🙂
http://www.predskola.sk/mobile.html
http://fantasticka.sk/
https://fantasticke.sk/
@silvia2605 veľmi pekne ďakujem 👍🍀
@silvia2605 dobry den, vas syn tam uz chodi do skoly? mam predskolacku v statnej skolke a rozmyslam, zeby som ju dala do tejto skoly, len ma trocha odradza, ze malokto tu skolu pozna a vraj teraz je v triede tak max 4-6deti.
@dejna20 Áno, starší syn je druhákom v SZŠ Fantastická a mladší syn je vo Fantastickej PredŠkole už druhý rok ako škôlkar (mal odklad).
Triedy v škole sú spojené (prváci a druháci), 14 žiakov total. Spájanie tried v súkromných školách je bežné, všetko funguje a má aj svoje výhody. U nás stále spokojnosť.
Nie je to obrovská´ škola ako Narnia, Félix, Esprit a iné, ale to mi vôbec nevadí. To čo a ako tam učia je dôležité. Syn je smutný ak vymešká nejakú z hodín kvôli lekárovi (mal zlomenú ruku) a musel prísť o cosi neskôr na vyučovanie. No a po prázdninách sa teší nazad do školy. Ja také čosi som nezažila ako dieťa 😉
Kľudne mi cinknite, poviem viac info ak treba.
@silvia2605 dskujem za odpoved. tie priestory su v pohode? myslim na zitavskej, viem ze su v statnej skole, kde chodi zopar deti zo znevyhodneneho prostredia. nebyvaju cez prestavky nejake potycky?
uprimne si neviem ten system spojenych rocnikov ani len predstavit. take nieco ako nabozenstco alebo etika tam mate tiez?
@dejna20 Dobrý deň. Na Žitavskej práve prebieha rekonštrukcia priestorov, podlahy a steny sú nové, aspoň čo vidím v hale, kde vyzdvihujem. Taktiež je úplne nová jedáleň. Pozrite si web školy.
Čo sa týka spoločného času našej školy s deťmi zo Žitavskej: vyučovanie začíname neskôr ako oni (čiže žiadny ranný frmol pred školou, taktiež v iných časoch chodia jesť do jedálne a jedlo NIE JE z jedálne, ale z externej firmy JEM INÉ. Žiadne potyčky s detičkami so Žitavskej cez prestávky nie su 😉
Náboženstvo taktiež nie, etika áno. Majú super krúžky každý deň počas školského klubu. Najlepšie by bolo sa informovať u zriadovatelky Petry Arslan Šinkovej alebo našej pani riaditeľky.
Na webe našej školy sú kontakty, DOD už bol 9.2., takže asi už len telefonicky. Pripínam náš rozvrh hodín.
Dúfam, že aspoň toto info pomôže. Pekný deň.
@silvia2605 wau 8:45 to je cool. maju predtym nejaky ranny kruh? ci fakt staci az na 8:45 prist?. to by sa mi pacilo. hej videla som, ze uz dod bol. skoda ze to dali len na ich fb. ja som to nasla az neskoro. pozerala som stale na stranku ci zmenia info o zapise ale az tersz je tam na tento rok. ale uz som tam pisala. tak asi na zapise sa aj informujem viac.
mohli by dat ale o sebe viac vediet a isto by sa im kapacity viac zaplnili. ja som k tomu dosla lenzato ze mame blizko skolku vo vrakuni.
@dejna20 Deti majú ranný kruh a škola sa otvára od 8mej.
@silvia2605 ale staci ked pride na 8:30 napr? alebo sz na 8:45? to tef je. a 8:45. no tesim sa uz. na zapis. aj ked moja predtava je aby ich bolo tych 10-15 a ucili sa ako jedna teieda
@dejna20 tvorivé čítanie
@silvia2605
@dejna20
Ahojte, prosim, kolko je skolne na SZŠ Fantastickej? Kludne napiste do sukromnej spravy. Ďakujem.
@silvia2605 ahoj. tvoj syn pise comenius script? Lebo dnes som si bola pre rozhodnutie o prijati (problem v poste) a pani riaditelka mi hovorila ze budu pisat tak a som z toho dost rozcarovana, lebo na zapise to nikto nespomenul a ani na stranke to nevidim. tak neviem co si mam o tom mysliet. trocha ma trapi predstavq, ze nebude vediet citat pisane pismo. klasicke myslim
@veryhappy Ahoj, my sme veľmi spokojní s Fantastickou PredŠkolou, vrelo odporúčam.