Predpôrodné kurzy Bratislava - nemocnice

7. sep 2022

Ahojte baby , práve som čerstvý 27tt a pomaly začínam riešiť nejaký kurz ako príprava pred pôrodom na pôrod starostlivosť o novorodenca dojčenie atd . Prechádzam si stránky avšak napríklad Antolská má uvedené že to má zrušené ? Mohli by ste mi dievčatá prosím poradiť , či vôbec niečo take v Ba u nás funguje ale zaujímajú má len nemocnice ako Antolská, ruzinov a kramare . Viem že sa dá aj “súkromné” ale príde mi 200 eur dosť za taký kurz , čo som pozerala napríklad gyn fiv . Moc ďakujem vopred .

kuba_art
7. sep 2022

viem, že Žilina ťa asi zaujímať nebude ale tam napríklad od budúceho utorka takéto kurzy spúšťame pod vedením skvelých pôrodných asistentiek

kris_tin257
7. sep 2022

V predeti v OC korzo sú predporodne kurzy zadarmo s pani ktorá robila dlhé roky pôrodnú sestru, skúste pozrieť na stránke 😊

maggiba
7. sep 2022

Ak mozem koment k tomu sukromnemu sektoru. Pisem teraz o Centre pre rodinu Kvapka. (S inymi skusenosti nemam. Teda mam, este cisto len jeden Hypnoporod a stretnutia s dulou. Ale to je pre vela buducich rodičov prilis ezo a neviem co. Asi. 😀 )

Realne som z toho kurzu čerpala dlho. Nie je to len o obdobi pred porodom a samotny porod do vytlacenia dietata. Ale aj realne podane informacie, co sa deje PO porode, v obdobi 600nedelia, 4.trimester dietatka. A to su informacie, ktore su nemenej dolezite. Velmi dolezite.
Urcite by som nevahala, tie peniaze zaplatit znova. A tento kurz odporucam aj dalej vramci rodiny, znamych, ked sa niekto spyta.

minesasubu
7. sep 2022

Ja som chodila k p. Didekovej - cena je 15-20€ jedna hodina prednaska plus cvicenie
Vrelo odporucam cca 6 prednasok je ale mozes chodit ako ty chces da sa dohodnut

lola2020
16. sep 2022

@minesasubu
p, Didekovú môžem len odporučať.