Predpísanie e-receptu u Kocha

karinaanastazia
5. máj 2021

Ahojte alebo dobrý večer 🙂
Prosím vás aj Vám v Kochu nedávajú elektronické recepty na lieky? Mne stále povedia že predpíšu, neskôr na to mi volajú že im to nejde a mám si prísť pre to. Ani raz som nedostala e-recept od nich. Ešte jedna otázka predpísanie receptu trvá 10 dni? Ja už fakt netuším čo sa tam s nimi deje ale toto je jedna veľká katastrofa. Asi keď žena u nich nie je tehotná tak absolútne žiaden záujem nie je.

misinka26
5. máj 2021

@karinaanastazia Ahoj, koho mas lekara? Ja mam Mudr. Demecka, skvely clovek a vzdy mi dava len e-recept, naposledy mi posielal pred dvoma tyzdnami a ked potrebujem len mu zavolam a posle mi. Nikdy s tym nebol problem...

titla
5. máj 2021

@karinaanastazia Vzdy dostanem e-recept a nikdy s tym nebol problem. Ci uz to bolo pri vysetreni, ked som tam bola osobne, alebo len na zaklade telefonickej konzultacie.
Som pacientkou u Kocha vyse 10 rokov, nie vzdy som so vsetkym spokojna ale s receptami nikdy problem nebol.

ivkazba
6. máj 2021

Vždy som dostala erecept a vždy v ten deň. Napíšem lekárovi a v priebehu dňa mám erecept. A to tehotná nie som, chodím tam roky roky roky a toto čo ty popisuješ, sa mi nikdy nestalo.