Ahojte baby, boli ste tu v poslednej dobe? Chcela som ísť niekam obzrieť naživo kočíky, Brendon som si pamätala od kamarátok, ale majú veľmi zlé recenzie, problémy s reklamáciami, neochotný personál... Je to fakt také zlé? 😀 Ešte uvažujem nad predajňou Feedo, tá je asi na tom lepšie.
@dodka6 ono asi recenzie na google pridali zrovna ludia, ktory mali negativne skusenosti, ti, co nemali problem sa tym asi nezapodievali. Tak potom to asi preto tak zle vyznieva
Ja mam z brendonu takmer všetko teda okrem tých kočíkov. Tie mam z kočíky.sk, ale nikdy som nemala problém. Vždy mi ochotne poradili.
Kopec veci mame z Brendon-u, velkych aj menších, nikdy som s nimi nemala problém. Aj reklamáciu sme raz pozitívne poriešili.
Akurát v nedeľu sme tam boli nakupovať. Personál veľmi ochotný, usmievavý...oceňujem aj to, že tovar je prehľadne usporiadaný. Reklamáciu som síce neriešila, ale so všetkým, čo som tam už kúpila som max spokojná.
vandastore.sk skus tam my mame kocik od nich
aj predeti.sk pri Avione su
este tento ma dobry vyber v starom meste https://www.forbaby.sk/
Dik, baby, dufala som, ze budem od vas pocut taketo ohlasy 😀
@tyrkysova_kobyla no s reklamáciou v Brendone mám len zlé skúsenosti. Nepochodila som....tak tam nabehol manžel a pohrozil SOI- kou a hneď sa našlo riešenie. Ale nikdy viac... Sú aj iné obchody ( jednalo sa o Motorola detskú vysielačku)
brendon super a obrovsky vyber, predeti/feedo je taka mensia predajna ale zase maju aj ine znacky takze si s brendonom nekonkuruju
@ajajaj00 vsak o feede pisala uz v uvodnom prispevku 😉
@tyrkysova_kobyla Ja tam chodim kazdu chvilu, kedze byvam 5 minut odtial a personal je praveze vzdy super. Ale reklamaciu som este neriesila.
@tyrkysova_kobyla ja mám brendon lepšie skúsenosti ako feedo čo sa týka personálu. Reklamáciu sme mali len 1 na avent pestúnku, bol to chybný kus a vrátili peniaze, oni to aj tak posielajú na posúdenie.
@tyrkysova_kobyla Ahoj,kamoška tam robila,neochotný personál možno preto,lebo nie každému vyhovuje vyhadzovať plienky po cudzích deťoch,aj keď vedeli,že to robiť budú,ale peniaze sú peniaze.
@tyrkysova_kobyla zlý personál?...nikdy som nemala problém, práve naopak...a kočík, postieľka, matrac....všetko bolo v poriadku. Ale reklamáciu som riešiť nemusela...