Ahojte, viete mi prosim poradit kde mozem ziskat potvrdenie od lekara ze som schopna vykonavat pracu pre zamestnavatela? Ja mam svoju obvodnu lekarku na vychode a ak by sa to dalo vybavit niekde v BA usetrilo by mi to dost casu cestovat na vychod a spat.
@maranco tiez som dufala ze budem mat, avsak nema :/
@eva19911991 Ak mas vyplnene tlacivo od zamestnavatela, tak v ktorejkolvek Pracovnej zdravotnej sluzbe (PZS), adresy najdes na internete...
Postou by to neslo? Rozmyslam, ze ktory lekar ti da take potvrdenie, ked nepozna tvoj zdravotny stav a ani nema k dispozicii zdravotny zaznam
@ddaassuullaa Bezne maju firmy dohodnutych svojich lekarov, co robia vstupne prehliadky vsetkym zacinajucim zamestnancom. Tito lekari nemaju zdravotne zaznamy a ani tych ludi nepoznaju. Vypise sa dotaznik, vysetria, co treba a daju rozhodnutie.
@zuzanaete uplne bezne asi nie, korporaty a velke firmy ani, ale vacsina zamestnavatelov "sa spolieha", ze zamestnanec uz mal a ma svojho obvodaka. Cize ak nemaju, ja osobne by som poziadala svoju dr poslat mi potvrdenie postou, co tiez nebude standardny vykon, ale to u ziadneho
@eva19911991 napis mi spravu poslem ti nasu zazmluvnenu kde posielame brigadnikov zamestnancov 🙂 pracujem v personalke...
@eva19911991 nemá zamestnávateľ pracovnú zdravotnú službu, alebo zmluvného lekára?
https://www.podnikajte.sk/pracovne-pravo-bozp/v...