Pôrodnice v Bratislave

lilo96
30. okt 2024

Ahojte mamičky a budúce mamičky 😊
Mám takú diskusnú otázku podľa čoho vyberať pôrodnicu?
Registrovala som sa do Bory ale som v čakačke tak reku napíšem sem na odporúčania a diskusiu vás. Pozerala som si Kramáre, Antolsku, aj Ružinov ale skúsenosti sú skúsenosti kľudne píšte skúsenosti budem rada. 😊 Ďakujem za odpovede. Pekný deň.

greta2017
30. okt 2024

@lilo96 ja mam len skúsenost s Ruzinovom ale za mna super oba razy co som tam bola (2021 aj 2023)

No urcite sa najde nikto kto ti napise ze Ruzinov treba obchadzat😅 ja osobne toto tvrdim o KOCHu ale urcite sa najde nikto kto tam bol mega spokojny

minesasubu
30. okt 2024

Mali sme najbližšie Ružinov tak sme išli tam
V prípade komplikácií by nás previezli buď na Antolsku alebo Kramáre
Každá ti napíše že bola spokojná alebo nespokojná v danej nemocnici ty sama si musíš vybrať kam chceš ísť
Ja som napríklad bola veľmi spokojná aj napriek tomu že mali veľmi málo novorodeneckých sestričiek a niektore rodičky posielali do inej nemocnice ked to ešte nebolo na porod , toho som sa bala aby ma neposlali inam Keďže som chcela rodiť v Ružinove

kris_tin257
30. okt 2024

Vždy záleží najviac na personálu ktorý vychytas a ten ti dopredu nikto nezaručí, veľa závisí na ľuďoch ktorí budú s tebou pri pôrode a potom na sestričkách na novorodenckom, niektorí majú super niekto hrozné skúsenosti s každou nemocnicou tak veľmi ťažko radiť... Na FB je inak skupina skúsenosti s pôrodnicami máš tam desiatky recenzií na všetky pôrodnice 😊

7lenka11
30. okt 2024

Ružinov super, Kramáre priemer. To je moja osobná skúsenosť..

lilo96
autor
30. okt 2024

@greta2017 ďakujem za odpoveď 😊

lilo96
autor
30. okt 2024

@minesasubu ďakujem za odpoveď 😊

lilo96
autor
30. okt 2024

@kris_tin257 ďakujem za odpoveď 😊

lilo96
autor
30. okt 2024

@7lenka11 ďakujem za odpoveď 😊

olivia_c
30. okt 2024

@lilo96 Ružinov by som volila opat. Ale odd 600 je katastrofa, ale o 3 dni si doma, tak pohoda.

dexemposupoplex
30. okt 2024

Ruzinov vsetkymi desistimi,cerstva skusenost z augusta,super porodnicka aj porodna asistentka.Jednoznacne ber nadstandardnu izbu,sukromie a klud. Kramare nikdy viac,traumaticky porod,vdaka ktoremu som si "neuzila" ten druhy.

lilo96
autor
30. okt 2024

@olivia_c ďakujem za odpoveď 😊

lilo96
autor
30. okt 2024

@dexemposupoplex ďakujem za odpoveď 😊

beata_k
30. okt 2024

@lilo96 Ja som vyberala podla toho, ci ma novorodenecku JIS-ku, nech mi dieta neprevazaju do inej nemocnice v pripade komplikacii.

papulka999
30. okt 2024

Ja som rodila na Antolskej,vybrala som si nemocnicu preto,lebo ma najlepsie vybavene novorodenecke oddelenie. Personal vsetci super,jedine niektore sestricky na novorodeneckom boli neprijemne,ale to moze byt vsade tak. Co som si robila prieskum, v Ruzinove velmi tlacia na prirodzeny porod.

lienka.7
30. okt 2024

@lilo96 je to vysoko individuálne.
Inak chyba ti tam Koch.
A inak volila som pôrodnice podľa toho, ale majú novorodenecke odd. A to ma práve Antolská.

lilo96
autor
12. nov 2024

@lienka.7 áno koch mi tam chyba lebo sa tam tuším platí..