Pôrodnice v Bratislave

talia16
7. jan 2024

Ahojte, zaujímalo by ma či je možné v niektorých našich nemocniciach (okrém bory a kochu) byť s manželom aj v období kontrakcii. Myslím to tak že hneď od príchodu do pôrodnice by zostal somou až do konca (s tým že si chcem zaplatiť aj pobyt pre druhú osobu na izbe), nechcela by som tam byť sama. Máte s tým skúsenosti?

aliaray1
7. jan 2024

@talia16 ahoj, pred necelymi 2 rokmi sa dalo byt pocas porodu, resp. aj kontrakcii s manzelom na Kramaroch. Ale na izbe po porode uz nie. Robili bonding aj rooming in (babo hned s tebou okrem pripadu sekcie, tam 24 hod nebolo mozne, bola som na JIS). Momentalne neviem, maju fb Dietatko z Kramarov, da sa tam informovat alebo zavolat priamo. Su uzasni, my mame odtial fantasticku skusenost a na izbe som bola so super kockou, do dnes sa kamosime, navstevujeme. Vela sme sa na izbe nasmiali a podporovali, napr.ja som aj nakoniec rada, ze tam vtedy nebol a mohol mat este par dni klud a doma vsetko pripravit. Tiez som na zaciatku chcela manzela na izbe, no dcerka sa zacala pytat na svet necakane skor a uz sme nestihali... samozrejme ale vyber je na tebe, pisem len vlastnu skusnost.

es2021
7. jan 2024

@talia16 so mnou bol muz v ruzinove od zaciatku, cize to podla mna nikde nebude problem ale to ubytovanie po porode nemyslim ze v statnej je mozne.. aspon vtedy boli radi ak vobec zeny mali kam ulozit

petamich
7. jan 2024

@es2021 je to problem, zrejme si mala dostatocne roznehnuty porod, v Ruzinove moze byt partner pri porode az od 2. doby porodnej

mojho poslali domov a zavolali ho o 6.00 rano a ano deklaruju sice, ze na nadstandarde mozu ubytovaj aj sprievod ale neda sa zaplatit druha osoba na izbe ak maju plno (co vacsinou maju)

petamich
7. jan 2024

autorka: podla mna v statnej nemocnici v BA nikde nemoze byt partner uz od 1. doby porodnej (od zaciatku) a nemas garanciu, ze ti umoznia mat sprievod na izbe

ked tak Bory, co teda uspesne sa zaregistrovat je zazrak alebo Koch a oni maju jeden apartman za priplatok

nikollettt
7. jan 2024

Rodila som na antolskej sept2023 a nakolko bola volna izba manzel bol so mnou a viem ze este dvaja partneri boli s mamickami na oddeleni cize da sa sk je volne zaplatis si..😉

kirara
7. jan 2024

V Ružinove môže byt doprovod ( max dve osoby, pričom druha je za príplatok) počas celého pôrodu a na nadštandardných izbách aj po pôrode ( platí sa nadštandard aj ubytovanie druhej osoby). Rodila som v novembri takže pomerne čerstvá info 😉.

natalihauli
Autor odpoveď zmazal
Zobraz