Ahojte, práve som 35tt a teda už sa mi blíži termín pôrodu 😁
Mate prosím niekto čerstvú skúsenosť s Ružinovskou porodnicou?? Ak budem mat zaznluvnenu dr môže sa stať že z kapacitných dôvodov ma pošlú rodiť inde?
rodila som 7/2021, hospitalizovana som bola dva dni pred a bol tam masaker, zeny rodili ako na pase, dolu nebolo miesto a ja som rodila v pondelok a sama 😂 nikde nikoho, usiel sa mi nadstandard atd., lekara som mala zazmluvneneho, ja som pocula, ze vtedy ta neotocia ale ked je situacia kriticka a proste ta nemaju kam dat....kazdopadne porodnica nie je Hilton ale podla mna to je celkom v pohode, strava bola tiez okej 🙂 taka skolska jedalen, sestricky na 600-N boli super, kiezby som to mohla povedat o tych novorodeneckych - 80% katastrofa, nemaju zaujem nic ukazat, vysvetlit, mala som problem s kojenim, dieta valibuka, plakalo od hladu a ja s nim a dostala som komentar, ze ja mozem za to, ze nemam mlieko, lebo som v strese - nuz ked dieta place od hladu 🤷♀️ a to bol asi jediny zaujem, cest vynimkam ale za mna ten pobyt na 600N bol katastrofa kvoli nim a to nie som precitlively typ a v beznom zivote som celkom asertivna ale tu akosi....takze lekar, PA, porod, atd. za mna okej ak sa spravne nastavis s ocakavaniami 🙂
Ja som tam rodila 2/2021 a mam rovnaky nazor a skusenost ako @petamich . Ale ak budem mat o5 babo o5 pojdem do Ruzinova. Na tie detske sestry sa mozem vyprdnut. Pediatricka bola super a aj ostatne bolo vsetko na 100%. Sestry na 600nedeli mam v srdci dodnes a stale mat budem. Boli ako moje druhe mamy. Porodna asistentka, vsetci gyndosi a spol uplne super.
Ale samozrejme bola som tam par dni a urcite sa najdu aj zeny ktore budu tuto porodnicu obchadzat z daleka. Ako kazdu inu. Vsade najdes pre a proti a dobre a zle skusenosti od roznych zien.
Drz sa a snad budes mat dobry a pekny zazitok nech sa rozhodnes pre hocijaku porodnicu🍀
Takmer uplne sa stotoznujem s nazorom bab vyssie.
Porodnica je super, porodne asistentky, porodnici, vsetko ok. Pytali sa ma viac krat aj na porodny plan. Porod bol sice tazky, ale nemam na nich kriveho slova.
Zial o sestonedeli to nemozem povedat. Tam som vychytala aj velmi neprijemne sestricky a sestry z novorodeneckeho neviem ake boli, kedze sa ani raz nezastavili 😃iba ked brali dieta na umyvanie. Inak strava, vybavenie ok.
ja som rodila 6/2020 a teda so sestrami z novorodeneckeho problem nebol, dokonca mi pomohli viac s kojenim ako laktacna sestra 😊 sesteicky zo 600n boli nervozne ale nie tak, ze by boli protivne na teba je iba citit, ze toho maju fakt vela.. opat sa chystam rodit do ruzinova
Ja som tam rodila 9/2021. Porodnika som mala zazmluvneneho a je to aj moj gyn. Ja som bola spokojna so vsetkym az na upratovanie. Porodna asistentka bola skvela. Porod som mala rychly a ani epidural som nestihla. Bola som na nadstandarde. Strava ako pisali skolska jedalen ale dalo sa to jest vzdy doniesli jedalny listok ma dalsi den a jedlo ti doniesli na izbu. Vyber z cca 2,3 jedal. Sestricky boli super aj detske a aj na 6nedeli ale ked mas pocit ze nieco potrebujes treba sa pytat a otravovat ich. Same by mi toho vela nepovedali aj ked som bola prvorodicka. Aj laktacna sestra bola super. Snazila sa poradit vysvetlit atd aj chodila kontrolovat. A k tomu upratovaniu tak bola som tam 4noci a wc a sprchac za ten cas nikto neumyl a to sa tam striedaju pacientky kazde tri dni. Len dosli a umyli podlahu a to uz to wc aj sprchu bolo citit. Aj vybavenie izieb bolo fajn. Ale tie okna su hroza. Prefukovali. Neviem ci by som tam teraz nezmrzla.
Áno ak nieje miesto pošlú inde aj keď je zazmluvneny lekár.
Je tu skupina Pôrodnica Ružinov, tak skús pozrieť tam, tam nájdeš najviac skúseností. Aj čerstvé aj staré.
A taká istá skupina je aj na FB