Ahojte, prosim tie co mate skusenost, aka je pravdepodobnost ze sa budem vediet dostat na nadstandard izbu vramci ruzinovskej porodnice? Realne rozumiem, ze sa neda rezervovat a zavisi to od konkretnej situacie ale chcela som sa opytat ci to je stale beznadejne full, ci to "ide na dracku" a teda musi to byt nahoda alebo ci sa da aj bezne dostat tam
jasne, skor som myslela ci to tam nieje teraz troska volnejsie kvoli tomu ze vela ludi rodi v boroch atd. kazdopadne je mi jasne ze je to stale vecou nahody len sa chcem troska ukludnit, neviem teda ci to mam iba ja takto ale byt na izbe v takychto momentoch s dalsimi 2 uplne cudzimi ludmi mi nepripada uplne na urovni starostlivosti z 21.storocia.. :(
jj uplne chapem, ja som rodila v kochu aj kvoli tomu (a aj tam sme boli na izbe dve). kamoska, co teraz chodi do ruzinova na poradne (termin ma v januari) vravela, ze je tam stale plno.
a mozem sa opytat na skusenosti u kocha? samozrejme za predpokladu ze vsetko bude v poriadku a nebudu predpokladane ziadne komplikacie, bolo to ok? a este taky detail, no stale mi vrta v hlave :D pokial tam ma ulici nie je mozne parkovat a parking vo dvore je iba k apartmanu, kam ma dat manzel auto ked ma privezie k porodu?
v kochu bolo dobre, co sa tyka personalu, vybavenia, jedla, cistoty, starostlivosti o mna a maleho... (napr. neslo mi kojenie, tak za mnou boli okrem laktacnej aj viacere sestry a snazili sa mi pomoct, ked som potrebovala o polnoci UM pre maleho, nikto nebol namosureny, ked som ich potom zobudila zas, lebo sa cely dogrcal, tak boli tiez v pohode, ked ukazovali, ako kupat, dovolili muzovi, nech si to skusi aj on - bol tam vtedy dokonca po 21, ale vsetci s tym boli ok, ked synovi nevedeli namerat sluch v jednom uchu, sestricka sa zastavila este vecer, hoci vobec nemusela, a na druhy pokus ho namerala...)
muz mohol byt pri mne od 9 do 21 kazdy den. pri porode boli mierne komplikacie, lebo maly sa narodil o skoro tri tyzdne skor (nejdem ta strasit podrobnostami, ale personal zvladol vsetko ok - apgar mal 3, ale nastastie ho rychlo rozdychali). nakoniec sme tam boli 9 dni kvoli zltacke. ale aj co mam kamosky, co rodili v ruzinove, tak boli spokojne, max sa postazovali na jednu-dve osoby z novorodeneckeho a nemoznost navstev.
ad parkovanie - jedine niekde v prilahlych ulickach. nas viezla moja mama - my s muzom sme zostali a ona s autom sla domov. muz potom za mnou chodil mhd.
Tak kazdy den okolo 13stej prepustaju, zalezi kedy porodite a kolko pred vami :D ja som sa tam.pred 4rmi rokmi dostala, rodila som vecer a este bola jedna postel volna. Teda dve sme rodili naraz a obe nas dali spolu na poslednu volnu izbu.
Snad sa podari aj teraz, dnes alebo zajtra, ako vidim.podla prave prebiehajucich kontrakcii nepravidelnych :D :D
Ahoj, ja by som ku Kochu doplnila, ze parkovat sa tam v okoli da, na recepcii ti daju parkovaciu kartu. Plati tusim do 17:00. Ja som mala dvojlozkuvu izbu, kde som bola so sprevadzajucou osobou ubytovana. Vtedy mali zlavy z poplatkov, cize za 1400 eur som tam bola ubytovana ja a doprovod, jedlo pre dve osoby plus uplne sukromie. Nakolko som bola po sekcii, velmi mu to pomohlo. Neslo o ten drahy apartman, ale standardnu dojlozkovu izbu.
Ja som v Ružinove rodila 3x a 3x som bola na nadštandarde 🤷 z toho raz 24h sama. Na druhý deň už ale maminy dávali aj na 10. poschodie lebo bolo plno.
Dobrý deň, v žiadnom prípade danú tzv. pôrodnicu neodporúčam, viď hodnotenia a aj moja veľmi zlá osobná veľmi negatívna skúsenosť. V nemocnici špina, pleseň, veľmi arogantní lekári, neochotní pomôcť, nemajú dostatočné vedomosti, znalosti, ničia zdravie, kradnú po pacientoch FUJ !!!!! Neskutočne veľmi zlý prístup k pacientom, tí tzv. lekári sú platení zo štátnych peňazí našich odvodov a tvária sa tam, ako keby tam boli zadarmo. Choďte radšej niekam inam, ak nechcete katastrofický, hororový zážitok a zničené zdravie, katastrofa....
https://www.topky.sk/cl/10/2334767/Sokujuci-PRI...
https://www.zzz.sk/zariadenie/6018-ii-gynekolog...
co viem (kamosky tam rodili), tak je to o nahode, teda kolko zien rodilo pred tebou. moze sa stat, ze bude plno a na nadstandard sa dostanes az na dalsi den alebo este neskor, alebo aj, ze sa prave uvolni a pojdes tam rovno. mozes vychadzat len z toho, ze v zime sa rodi menej deti 🙂 ale ruzinov je momentalne v BA dost oblubeny, takze tam aj tak moze byt naval.