Pôrodnica Ružinov - nadštandard

15. jan 2024

Ahojte, prosim tie co mate skusenost, aka je pravdepodobnost ze sa budem vediet dostat na nadstandard izbu vramci ruzinovskej porodnice? Realne rozumiem, ze sa neda rezervovat a zavisi to od konkretnej situacie ale chcela som sa opytat ci to je stale beznadejne full, ci to "ide na dracku" a teda musi to byt nahoda alebo ci sa da aj bezne dostat tam

deedol
15. jan 2024

co viem (kamosky tam rodili), tak je to o nahode, teda kolko zien rodilo pred tebou. moze sa stat, ze bude plno a na nadstandard sa dostanes az na dalsi den alebo este neskor, alebo aj, ze sa prave uvolni a pojdes tam rovno. mozes vychadzat len z toho, ze v zime sa rodi menej deti 🙂 ale ruzinov je momentalne v BA dost oblubeny, takze tam aj tak moze byt naval.

autor
15. jan 2024

jasne, skor som myslela ci to tam nieje teraz troska volnejsie kvoli tomu ze vela ludi rodi v boroch atd. kazdopadne je mi jasne ze je to stale vecou nahody len sa chcem troska ukludnit, neviem teda ci to mam iba ja takto ale byt na izbe v takychto momentoch s dalsimi 2 uplne cudzimi ludmi mi nepripada uplne na urovni starostlivosti z 21.storocia.. :(

deedol
15. jan 2024

jj uplne chapem, ja som rodila v kochu aj kvoli tomu (a aj tam sme boli na izbe dve). kamoska, co teraz chodi do ruzinova na poradne (termin ma v januari) vravela, ze je tam stale plno.

autor
15. jan 2024

a mozem sa opytat na skusenosti u kocha? samozrejme za predpokladu ze vsetko bude v poriadku a nebudu predpokladane ziadne komplikacie, bolo to ok? a este taky detail, no stale mi vrta v hlave :D pokial tam ma ulici nie je mozne parkovat a parking vo dvore je iba k apartmanu, kam ma dat manzel auto ked ma privezie k porodu?

deedol
15. jan 2024

v kochu bolo dobre, co sa tyka personalu, vybavenia, jedla, cistoty, starostlivosti o mna a maleho... (napr. neslo mi kojenie, tak za mnou boli okrem laktacnej aj viacere sestry a snazili sa mi pomoct, ked som potrebovala o polnoci UM pre maleho, nikto nebol namosureny, ked som ich potom zobudila zas, lebo sa cely dogrcal, tak boli tiez v pohode, ked ukazovali, ako kupat, dovolili muzovi, nech si to skusi aj on - bol tam vtedy dokonca po 21, ale vsetci s tym boli ok, ked synovi nevedeli namerat sluch v jednom uchu, sestricka sa zastavila este vecer, hoci vobec nemusela, a na druhy pokus ho namerala...)

muz mohol byt pri mne od 9 do 21 kazdy den. pri porode boli mierne komplikacie, lebo maly sa narodil o skoro tri tyzdne skor (nejdem ta strasit podrobnostami, ale personal zvladol vsetko ok - apgar mal 3, ale nastastie ho rychlo rozdychali). nakoniec sme tam boli 9 dni kvoli zltacke. ale aj co mam kamosky, co rodili v ruzinove, tak boli spokojne, max sa postazovali na jednu-dve osoby z novorodeneckeho a nemoznost navstev.

ad parkovanie - jedine niekde v prilahlych ulickach. nas viezla moja mama - my s muzom sme zostali a ona s autom sla domov. muz potom za mnou chodil mhd.

x_mery_x
15. jan 2024

Tak kazdy den okolo 13stej prepustaju, zalezi kedy porodite a kolko pred vami :D ja som sa tam.pred 4rmi rokmi dostala, rodila som vecer a este bola jedna postel volna. Teda dve sme rodili naraz a obe nas dali spolu na poslednu volnu izbu.

Snad sa podari aj teraz, dnes alebo zajtra, ako vidim.podla prave prebiehajucich kontrakcii nepravidelnych :D :D

vero8812
16. jan 2024

Ahoj, ja by som ku Kochu doplnila, ze parkovat sa tam v okoli da, na recepcii ti daju parkovaciu kartu. Plati tusim do 17:00. Ja som mala dvojlozkuvu izbu, kde som bola so sprevadzajucou osobou ubytovana. Vtedy mali zlavy z poplatkov, cize za 1400 eur som tam bola ubytovana ja a doprovod, jedlo pre dve osoby plus uplne sukromie. Nakolko som bola po sekcii, velmi mu to pomohlo. Neslo o ten drahy apartman, ale standardnu dojlozkovu izbu.

jankalukasova
16. jan 2024

Ja som v Ružinove rodila 3x a 3x som bola na nadštandarde 🤷 z toho raz 24h sama. Na druhý deň už ale maminy dávali aj na 10. poschodie lebo bolo plno.

benediktk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
benediktk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
madla60
13. júl 2024

@benediktk , dnes máte hodinu kopírovania? Nestačilo raz, treba otvárať staré témy? Vy ste lekárka,keď poukazujete na neodbornosť lekárov?

michi20
23. sep 2024

Dobrý deň, v žiadnom prípade danú tzv. pôrodnicu neodporúčam, viď hodnotenia a aj moja veľmi zlá osobná veľmi negatívna skúsenosť. V nemocnici špina, pleseň, veľmi arogantní lekári, neochotní pomôcť, nemajú dostatočné vedomosti, znalosti, ničia zdravie, kradnú po pacientoch FUJ !!!!! Neskutočne veľmi zlý prístup k pacientom, tí tzv. lekári sú platení zo štátnych peňazí našich odvodov a tvária sa tam, ako keby tam boli zadarmo. Choďte radšej niekam inam, ak nechcete katastrofický, hororový zážitok a zničené zdravie, katastrofa....
https://www.topky.sk/cl/10/2334767/Sokujuci-PRI...
https://www.zzz.sk/zariadenie/6018-ii-gynekolog...