icon

Je pôrodnica Bory odborná alebo má problémy?

31. júl 2024

Ahojte, je pravda že tam ešte niesu zohratí ? Že cisársky spravia až keď je naozaj zle a tlačia na pílu? Že je to síce pekné ale odborne to zlyháva ? Alebo práveže super aj toto všetko ?

ka_ta_ri_na
31. júl 2024

Ahoj, ja osobne mám veľmi zlú a neodbornu skúsenosť. Či už so mnou alebo malým. Môj pôrod nechali zájsť že trval 3 dni a nakoniec som odpadla a malého už museli vytiahnuť cez vex. Som zle zošita nakoľko som extrémne krvacala a budem musieť ist na plastiku zo spodu (gyne mi povedala že mám zošite niečo čo k sebe nepatri). Malý má neurologicke problémy kvôli vexu a musime chodiť na neurologiu. Čerešnička na torte bola keď nám povedali že malemu zmizla cysta z hlavičky (cca po 3 mesiacoh od porodu ked sme boli u nich na kontrole) a keď sme boli na neurologii na kontrole preistotu nás v druhej nemocnici poslali znovu na sono a ta cysta tam stále je a dokonca väčšia 🙄 mňa dokonca nechali samu na pôrodom boxe skoro 3hodiny bez toho aby sa niekto na mna došiel pozrieť a oni si vykecavali na chodbe. Malému sa spravil v dôsledku vexu kefalhematom a ten som si vsimla ja a personal si to vôbec nevšimol. To je moja skúsenosť

lienka.7
31. júl 2024

@autorka aj na ich FB nájdeš pár negatívnych recenzií, skus si pozrieť ich skupinu, pripadne skupinu skúsenosti s porodnicami. Ale samozrejme, že prevažujú tie pozitívne, najmä na priestory a pod.
Co sa tyka toho CR, viem, že celebritkam ich robia priam na želanie (lebo vsak reklama), žiaľ na ostatných to potom musia "dohnat", keďže čísla nepustia.

gejb
31. júl 2024

Keď si pozrieš recenzie na hociktorú porodnicu tak nájdeš veľa zlých...aj pri kochu, Ružinove, antolskej..atd. komplikovane pôrody sa proste deju všade a po nich zväčša ženy nepíšu pochvalne recenzie, že jo.
Neviem co si myslela tým ze tlačia na pílu..ja som nič také nezaznamenala...mala som porod komplikovaný ale okamžite bol pri mne primár...ten je skvelý, vďaka nemu nemá dcéra trvalé následky.
Ak vahas ci tam sť ci nie tak kašli na to, tam je taka plnka ze aj tak je mala šanca sa tam dostať tak sa aspoň nemusíš stresovať pri registracii