Ahojte, v juni ma caka porod, a stale sa rozhodujem kam ist rodit.
Som prvorodicka, takze nemam skusenosti s inym porodnicami.
Uvazujem len nad tymito dvoma. (v Kochu mam svoju gynekologicku)
Rodili ste tu? Vedeli by ste mi napisat preco si vybrat/nevybrat danu porodnicu?
Potesia ma realne skusenosti zien kt.tu rodili aby sa mi lahsie rozhodovalo.
Dakujem 🙂
@gejb viem, ale tak ci vobec o bory uvazovat a ci sa to oplati tam skusat dostat
Mam kamošku ktorá tam rodila dva mesiace dozadu. Veľmi chválila. Priateľ s nou bol na izbe cele 4 dní, rodila v polohe akej chcela...je tu aj skupina Porodnica Bory.
Ahoj, ja som ako prvorodička tiež zvažovala Bory a Koch. V Boroch nemali voľné miesto, čiže vyriešili moju dilemu. Ja osobne som bola v Kochu maximálne spokojná a šla by som tam znovu. Rodila som síce sekciou, no prístup personálu a starostlivosť boli podľa mňa výborné. So všetkým mi pomohli, ukázali ako sa starať o malého, vždy mi povedali, čo mi idú robiť, aký liek podať atď. Nenatrafila som na nikoho nepríjemného. Ak by som mala ísť znovu rodiť, tak by som šla opäť do Kochu.
V kochu mas klasicky navstevy, v boroch moze part er nyt s tebou 24/7. To je pre mna hlavna vyhoda. A este ze je to v boroch lacnejsie.
Ja jsem rodila v Kochu a znova bych nesla. Bory za meho porodu jeste nebyly otevrene, tak nemuzu porovnat. Krom toho, ze jsem se nemusela brat spoustu veci, jsem v tom nevidela zadne pozitivum.
V kochovi som rodila 2x, oba pôrody boli zle, to čo sľubujú oni je ďaleko od reality ako to tam funguje... V boroch mi rodila kamarátka a veľmi si to tam chválila 😊 ja z vlastnej skúsenosti by som do kocha už určite nešla, za mňa Bory
Ahoj ako si dopadla ?
@andrejkap123 rodila som v Bory cca 3 tyzdne dozadu a bola som velmi spokojna 🙂 sla by som tam rodit znovu, az sa mi nechcelo ist domov po tych 3 dnoch co som tam bola😂😂
Jejda to su super spravy. Gratulujem ja tiez tam za chvilu rodim 😀
V tých Boroch to nebude o tom ci sa pre ne rozhodneš ale ci sa ti nejakým zázrakom podarí registrovať...majú malú kapacitu pôrodov na mesiac