ahojte mňa by len zaujímalo ak ste tam už rodili alebo máte info, ako velmi dopredu sa tam treba objednať k pôrodu ? dočítala som sa, že treba si volať a rezervovať kedže majú obmedzené počty ale zaujímalo by ma že ako velmi dopredu to treba tam dať vedieť. ja som ešte len na začiatku tehu ale už teraz viem že budem mať sekciu kvôli zdravotným problémom a chcela by som ísť tam
Zatial sa registrovalo na porod do konca roka...terminy na objednanie na porod od januara este nezverejnili...uverejnia ich v predstihu
@patta89 aha to býva aj online tie termíny? ...ja že len treba zavolať a ony mi povedia že napr o mesiac už majú plno a pod :D
Zatiaľ registrujú iba telefonicky a osobne. Termíny, ktoré otvárajú (najbližšie to bude január-február) zverejnia. Ak mas termín ešte neskôr (marec-apríl), treba sledovať ich sociálne siete, tam zverejnia dátum, kedy budú registrovať tieto mesiace.
online terminy nie su...ak zverejnia termin, kedy sa da objednavat, tak si tam zavolas telefonicky alebo sa pojdes osobne objednat...naposledy to bolo 1.8 a objednavali na november/december
Kamarátka sa registrovala v apríli na pôrod v auguste, neviem ako to momentálne majú s kapacitami ale tak čím skôr tým lepšie 😊