Pôrodnica Bory

3. apr 2023

Mamičky, ste tu také, čo zvazujete práve túto pôrodnicu, ktorá by sa mala v júni otvoriť ?
Bývame síce 135 km od BA, no veru zamýšľam sa dosť seriózne práve nad touto pôrodnicou....
Viete dať odporúčanie na dobrú lekarku pôrodnicku, o ktorej viete, že tu bude pracovať?
Ešte som zvedavá ako sa postavia k pôrodu po sekcii...ci budu automaticky tlačiť do ďalšej sekcii ako je tomu v našom meste.... snad len nie...

Ďakujem a pekný deň prajem 😉

a_alexandra_a
3. apr 2023

Stojí ti za to riskovať cestu 135 km kvôli tomu? Ako druhorodička môžeš/nemusíš porodiť rýchlejšie. Hocičo sa môže po ceste stať, dopravná nehoda a s ňou spojené kolóny na diaľnici... ja by som neriskovala pôrod v aute.

mk1111111111
3. apr 2023

Tiez si myslim, ze 135 km smerom do BA je risk. Vid dnesne rano z TT do BA. A vopred nevie ziadna, ako sa k comu postavia. Spytaj sa v polovici juna, alebo, ak to chces skor, napis na centralu, oni sa vedia spytat lekarov, co tam budu pracovat.

darkswan
3. apr 2023

vacsina nemocnic v BA preferuje skor prirodzeny porod po sekcii ked sa da, takze myslim, ze v tomto budu fajn🙂

queen_mary
3. apr 2023

Odporucam mudr gabora. Presiel z ruzinova.

petraj122456
3. apr 2023

Choďte do ceska havirov Vsetín

autor
3. apr 2023

Ďakujem za názory aj odporucania 🙂 my to skor vidime na pobyt poblizku nemocnice... aby sme este využili aj rekreačné poukazy z práce...no nedávno známej dcéra išla od nás do Rakúska rodiť a v pohodičke všetko stihla..

dominika19p
29. apr 2023

aj Mudr. Krizko prešiel z Ruzinova a veľmi ho chvália, bol aj na rizikovej poradni a VBAC určite podpori ak to bude možné 🙂

silvinka1128
20. feb 2024

Ahoj rodila si v Boroch nakoniec ? Riskla si cestu ? Ci ste boli bližšie ubytovaný? Ďakujem 😊