Pôrodnica Bory

nickb
4. dec 2024

Ahojte chcem sa spýtať, máte niektorá skúsenosť s pôrodnicou Bory, silno uvažujem že sa objednám na pôrod tam no stále váham a termín mám v apríli ale objednať sa musím už teraz v Decembri. Tak ma zaujíma aké máte skúsenosti poprípade ak ste rodili viac krát a v iných nemocniciach ako to tam funguje a aký je prístup.
Taktiež by ma zaujímalo ako to tam je s tými programamy Natteo či ho musíte mať alebo nie.
ďakujem 😊

gaia14
4. dec 2024

@nickb ja som tam rodila a bola som spokojna. Ale to objednanie nefunguje ze sa objednas, tam treba byt velmi rychly a mat aj kus stastia aby si sa tam vobec dostala, je strasny pretlak zien co tam chcu rodit. Nateo ti netreba pokial nepotrebujes tie extra veci co najdes na ich stranke. Samotny porod aj s pritomnostou jednej osoby pri porode je hradeny poistovnou

sisa_s
4. dec 2024

Mne hovorila kamoska sestricka z Bory (nie z gyn odd), ze sa teraz snazia, aby tam rodili len tie, co si platia programy navyse, ak tam nemas znamosti, neplatis si extra, tak je minimalna sanca, ze sa ti podari prihlasit/ze sa posunie zoznam na teba

kiki68
4. dec 2024

@nickb kamoska tam bola a velmi spokojna

nickb
autor
4. dec 2024

Ďakujem vám 🙏

tana85
4. dec 2024

vraj velmi dobre, slabsia podpora pri dojceni (laktacna prisla raz), ale dostat sa tam je sutaz v rychlych prstoch. terminy otvaraju vopred vzdy v nejaky den a cas, odporucam si ulozit meno, email, adresu a pod.do svojho prehliadaca, aby sa ti ten formular vyplnal sam. lebo 1 minuta od otvorenia terminov je vsetko plne. vseobecne ale snazia sa, spravanie sestier lepsie, o priestoroch sa asi netreba bavit

ppapluha
8. dec 2024

@sisa_s mne sa tam podarili uz prihlasit asi 7 zien. Nie je to nemozne

ppapluha
8. dec 2024

@nickb, registracia sa da zvladnut aj do 5 sekund. Ked je vytazeny server, ako naposledy, tak cca 8 sekund.