Prosím vás ako sa dostať do pôrodnice Bory ? Termín porodí mám na koniec oktobra , ešte sa nedá registrovať ale keď všade čítam že to trvá par sekúnd a kto nestihne tak smola, čítala som aj že treba mat dopredu nachystané vyplnené veci ale nechápem ani to že ako?😁 budem veľmi vďačná ak mi pomôžete , poradíte ako to urobiť 🙏🏻 ďakujem
Mne sa to nepodarilo ani s tým, nejak mi nechcelo dátum narodenia zobrať. Je dobre keď si to skúšaš každý mesiac, a neodosles to, ale už pôrody na september boli.
podľa mňa musíš mať sakra štastie..kamoska na 6tich počítačoch naraz skúšali a nepodarilo sa..vybavili po "známostiach",..inak nepoznám nikoho kto sa tam dostal cez ten online formulár...naokolo všetci mali "vybavené" nakoniec
Mne sa to normalne podarilo, mala som vyplneny autofill a trvalo mi to 3 sekundy. Nemam nic vybavene.
Aj mne sa to podarilo normalne cez formular. Trik je v tom si to refreshovat uz od 8:58 kazdu sekundu. Podarilo sa to aj znamej a to ani nepouzila autofill ale rucne vyplnala. Urcite treba mat aj stastie….
@henikap123 a kde planujes ist rodit? Mne sa tiez nepodarilo registrovat
@tana335 rodila som na Kramároch, v Ružinove. A teraz budem v kochovi - 500 eur ak nie si ich pacient.
Ale kebyže nie koch tak Ružinov. Mne je podstate jedno kde budem rodit. Na antolsku som tiež pozitívne správy citala.
Na to je program autofill, ktory to na jeden klik vyplni za teba.Preto sa minu terminy cca aj do minuty. Bez toho nemas sancu