Pôrod v Bratislave

simi_ru
29. júl 2024

Ahojte, chcela by som poprosiť o radu a skúsenosti. Som v 28. týždni a sťahujeme sa do BA. Potrebujem si nájsť nového gynekológa (keďže toho terajšieho už budem mať ďaleko) a taktiež nemocnicu, v ktorej budem rodiť. Zatiaľ som nastavená na pôrod v Ružinove a tam niekde by som chcela aj gynekológa. BA skoro vôbec nepoznám a tak mi pomôže každá rada.

34katka34
29. júl 2024

@simi_ru to bude celkom náročné nájsť gynekológa, ktorý vezme už ako tehotnú.

henikap123
29. júl 2024

@simi_ru nezabudni sa zaregistrovať v Ružinove na pôrod. Je pravda že je ťažké nájsť gynekológa ale to nevadí, budeš volať všetkým čo nájdeš na internete. U súkromného v kochu v Ružinove vedľa nemocnice keď si tehotná tak platíš za poradne 400 eur spolu. To sa ti už neoplatí.

kiki68
29. júl 2024

@simi_ru skus ambulanciu obgyn, tam myslim lekar robi v Ruzinove porodnika.

simi_ru
autor
29. júl 2024

@henikap123 ako sa tam môžem zaregistrovať? Telefonicky alebo mailom ?

oktober3
29. júl 2024

Ja som bola v rovnakej situácii.
Nakoniec som našla super recenzie na pána Koteka.
Síce musíš zaplatiť tehotenský štandard, tuším 70€ alebo nadštandard 120€ dokopy za tehotenstvo, ale musím uznať, berú ma na čas. Hocičo čo potrebujem, napíšem email
Všetko vysvetlia.
Možno to budeš mať lacnejšie, keďže si už v 28tt

Gynkomed spol. s r. o.
Roľnícka 2, Vajnory

henikap123
29. júl 2024

@simi_ru Na registráciu k pôrodu stačí napísať email na našu emailovú adresu: registraciaporodruzinov@gmail.com Do e-mailu treba napísať meno, rodné číslo a predpokladaný termín pôrodu z tehotenskej knižky. Všetky ďalšie info o dostupnosti miesta či nasledujúcom postupe pri objednávaní na poradňu dostanete obratom v maily.

kris_tin257
30. júl 2024

Ja som už ako tehotná prešla do gynaex-u bez problémov 😊 doktor dyveky rodil dlhé roky v Ružinove vie dobre poradiť 👍