Pôrod v Bory nemocnici

1. apr 2024

Chcela by som rodiť v borry nemocnici? Ako postupovať? Hradí to poisťovňa alebo sama ?

klip0
1. apr 2024

Treba sa registrovať online. Teraz najbližšie bude registrácia myslím na júl alebo august. Termíny sú obsadené do pár sekúnd takže to je o šťastí.
Všetko hradí poisťovňa.
Prípadne sa pridaj na FB do skupiny - pôrodnica Bory skúsenosti

sisa_s
1. apr 2024

A kedy mas termin? Na porod tam sa musis registrovat mesiace dopredu a je narocne prihlasit sa..

autor
1. apr 2024

@sisa_s ešte len som v 6 tt a informujem sa dopredu aby som vedela ako potom postupovať🙂

libusak
2. apr 2024

Nemocnica na svojej stranke dopredu informuje o case spustania registracie na konkretny mesiac.
Je velky zaujem u nas rodit ale mamicky si predpripravuju doplnanie formulara aby to stihli sup-sup. Vsetko hradi zdravotna poistovna pre matku a dieta okrem ubytovania a stravy doprovodu.
Krasne tehotenstvo a vela stastia pri registracii

natalihauli
6. aug 2024

Ahojte baby, chcem sa spytat ci nahodou nemate skusenost s tymi novymi programamy za priplatok, kt. porodnica Bory spustili tusim Nateo a este jeden. Mam taku “spekulantsku” otazku. Ze ci ak sa nestiham zaregistrovat na porod ale kupim si tento program Nateo mozem tam rodit aj bez online registracie? Pripadne, ze si tento program kupim vopred a na registracii potom uz nezalezi? Dakujem

andrejkap123
6. aug 2024

@natalihauli nie musis sa registrovat a vramci registracie vybrat aky balicek chces. Bez registracie tam rodit nemozes.