Poraďte zubára, ktorý má zmluvu s VŠZP

17. okt 2024

Poraďte zubára v Ba ,čo má zmluvu s vszp,ktorý vie zachraniť zuby, vyčistiť kanáliky,zasanovať zuby.
Prosím,poraďte.Už je to urgent,odchádzam od svojho zubára,ktorý no comment.Ďakujem.

lucik194
17. okt 2024

to, ze ma niekto zmluvu s vszp nic neznamena, aj tak vacsinu zakroku zaplatis......

autor
17. okt 2024

Ok,tak ale určite menej😛

tana85
17. okt 2024

s detmi chodime do prosmile, davnejsie mi tam riesili jeden zub, bola som spokojna. zmluvy maju, ale na cenach to absolutne necitim, cennik rovnaky ako ma moj sukromny zubar. kym bol benefit, tak jednoduchsie sa dalo cerpat prispevok, teraz uz naozaj sa bavime o rozdiele par eur lebo vela veci ani poistovne neprispieva

mk1111111111
17. okt 2024

Aj nas ma zmluvu a platiiiim, co mi zuby stacia.. 😬🤣

autor
17. okt 2024

Jasne...tak teda by som mala hľadať skôr zubára,ktorý nie je drahý.Tak to takto zmením.Potrebujem to urgentne riešiť,tak hľadám najvýhodnejš no cenovo a kvalitatívne výkon.

autor
17. okt 2024

Prosím,dáte mi niekto tip?

autor
17. okt 2024

@tana85 pro smile?kuknem,vďaka

fido69
17. okt 2024

@autorka Zavolaj priamo do Všzp nech ti dajú kontakt na zmluvného zubára. Je to ich povinnosť.
Pokiaľ to chceš cenovo lacnejšie, tak sa skús informovať v Maďarsku - Moson, Gyor, Budapest.

autor
17. okt 2024

@fido69 Vdaka

tana85
18. okt 2024

tak potom ist mimo BA, v Galante je jedna klinika, maju vyborne recenzie, chceli sme tam chodit s detmi, ale hodinka tam a hodinka naspat...ale ceny lepsie, zmluvy maju, beru prednostne urgentne stavy, posobili prijemne

stanulienkat
18. okt 2024

@fido69 ty si už videl v realite tie zoznamy zmluvnych lekarov, ktoré ti pošle Všeobecná zdravotná poisťovňa? 😁 Aby si vedel ako to v reále vyzerá-dajú ti z internetu vytlačených asi 40 strán všetkých lekárov a ty si môžeš sadnúť na zadok a obtelefonovávať ich. Polovica kontaktov je tam buď nefunkčných, alebo lekári sú už päť rokov v dôchodku.

fido69
18. okt 2024

@stanulienkat Zoznam som nevidel, ale povinnosť zdravotnej poisťovne je zabezpečiť ti zmluvného lekára. Kontakty by mali byť funkčné, keďže sa jedná o zmluvných lekárov a tam dochádza každý rok k obnoveniu zmluvnému vzťahu. Takže 5 rokov v dôchodku alebo po smrti, to by nemalo byť. Ale zažil som už veci, ktoré nemali byť ale v realite sa stali.

stanulienkat
18. okt 2024

@fido69 v realite to prebieha presne tak, ako som ti opisovala.😁Majú ti zabezpečiť- to znamená, že ti vytlačia obyčajný zoznam, ktory aj nemusí byť aktuálny a to je celé zabezpečenie. Nic viac. A to ešte neznamená, že ťa ten lekár zo zoznamu zoberie a vyšetrí.