Poraďte zubára v Ba ,čo má zmluvu s vszp,ktorý vie zachraniť zuby, vyčistiť kanáliky,zasanovať zuby.
Prosím,poraďte.Už je to urgent,odchádzam od svojho zubára,ktorý no comment.Ďakujem.
Ok,tak ale určite menej😛
s detmi chodime do prosmile, davnejsie mi tam riesili jeden zub, bola som spokojna. zmluvy maju, ale na cenach to absolutne necitim, cennik rovnaky ako ma moj sukromny zubar. kym bol benefit, tak jednoduchsie sa dalo cerpat prispevok, teraz uz naozaj sa bavime o rozdiele par eur lebo vela veci ani poistovne neprispieva
Aj nas ma zmluvu a platiiiim, co mi zuby stacia.. 😬🤣
Jasne...tak teda by som mala hľadať skôr zubára,ktorý nie je drahý.Tak to takto zmením.Potrebujem to urgentne riešiť,tak hľadám najvýhodnejš no cenovo a kvalitatívne výkon.
Prosím,dáte mi niekto tip?
@tana85 pro smile?kuknem,vďaka
@fido69 Vdaka
tak potom ist mimo BA, v Galante je jedna klinika, maju vyborne recenzie, chceli sme tam chodit s detmi, ale hodinka tam a hodinka naspat...ale ceny lepsie, zmluvy maju, beru prednostne urgentne stavy, posobili prijemne
@fido69 ty si už videl v realite tie zoznamy zmluvnych lekarov, ktoré ti pošle Všeobecná zdravotná poisťovňa? 😁 Aby si vedel ako to v reále vyzerá-dajú ti z internetu vytlačených asi 40 strán všetkých lekárov a ty si môžeš sadnúť na zadok a obtelefonovávať ich. Polovica kontaktov je tam buď nefunkčných, alebo lekári sú už päť rokov v dôchodku.
@stanulienkat Zoznam som nevidel, ale povinnosť zdravotnej poisťovne je zabezpečiť ti zmluvného lekára. Kontakty by mali byť funkčné, keďže sa jedná o zmluvných lekárov a tam dochádza každý rok k obnoveniu zmluvnému vzťahu. Takže 5 rokov v dôchodku alebo po smrti, to by nemalo byť. Ale zažil som už veci, ktoré nemali byť ale v realite sa stali.
@fido69 v realite to prebieha presne tak, ako som ti opisovala.😁Majú ti zabezpečiť- to znamená, že ti vytlačia obyčajný zoznam, ktory aj nemusí byť aktuálny a to je celé zabezpečenie. Nic viac. A to ešte neznamená, že ťa ten lekár zo zoznamu zoberie a vyšetrí.
to, ze ma niekto zmluvu s vszp nic neznamena, aj tak vacsinu zakroku zaplatis......