Poraďte top zubára v Bratislave

kannaway_kristina
23. aug 2020

Prosím vás poraďte mi dobrého zubára hocikde v ba, potrebujem si dať do poriadku zuby rozmýšľam aj nad mostíkom, ak máte mostík prosím vás o skúsenosti či ste spokojne alebo niečo nie je v poriadku a tiež by som chcela vidieť foto lebo niektorí nerobia až take pekne, ďakujem krásne vopred! 😊

gemerka17
23. aug 2020

@kannaway_kristina otázka aj ostáva či chces zubára/kliniku s vybavením (RTG, mikroskopom, korunky na počkanie) alebo bez vybavenia ambulancie. Od toho tak isto závisí aj cena ošetrenia. Ale pozor existuju ešte taká skupina zubárov, ktorý pýtajú veľa peňazí za mizernú prácu a nemajú poriadne vybavenie ambulancie, a ich cenník je podobný tomu na klinike s vybavením.

marusia674
23. aug 2020

Vela ludi si chvali kliniku Dr. Martin aj poznám par ludi, co si tam dali urobit zuby

mike_bassett
24. aug 2020

Podľa mňa i manželky je najlepší Dr. Dominik Barát (BB Dental Clinic), má ambulanciu vedľa Zoodomu na Bajkalskej.

Chodili sme dlhé roky ku Dr. Kopálovej (LG-Dent) do Devínskej Novej Vsi, mal som ku nej dôveru, ale manželka mala bolesti zubov, ktoré Dr. Kopálová nevedela riešiť. Boli mesiace, keď sme tam chodili niekoľkokrát do týždňa. Dala urobiť manželke rtg, pozerá na to, a že všetko v poriadku, nevie prečo má bolesti.

Potom žene zobrazilo reklamu Dr. Baráta, tak sme skúsili a poviem tak, že toto som ešte nevidel. Taký prístup, detailnosť, ochota, toto som ešte u zubára nezažil. Pozrel sa na ten rtg od Kopálovej a že tam je 7 kazov. 7 kazov, kde vám iná uznávaná zubárka povie, že ona tam nič nevidí !!! Problém, pre ktorý manželku tie zuby boleli, identifikoval, opravil, zub zachránil. A čo som ešte u iných zubárov nevidel, robil manželke zuby pod zubárskym mikroskopom. Je trochu drahší, lebo nemá zmluvy s poisťovňami. Urobenie jedného zubu stojí cca 100 €. Ale za to proste fakt kvalita.

klip0
9. aug 2021

@mike_bassett prosím a keď nemá zmluvy s poisťovňami je možné si aspoň požiadať o preplatenie časti nákladov čo poisťovne ponúkajú ? Alebo keď nemá tak sa nedá ani toto ? Aké to tam je čo sa bolestivosti týka ? "Vyhrajú" sa nech pacienta nič nebolí, anilen podanie injekcie, alebo toto u nich nieje nejak dôležité aby bolesť počas ošetrenia bola minimálna ?

mike_bassett
10. aug 2021

@klip0 Fakt sa "vyhrajú", pre mňa naozaj najlepší zubár v BA. Snaží sa o ten bezbolestný prístup, čo som sa ho pýtal, injekcií môže dať až 8. Dokonca bol ochotný môjho svokra robiť v sobotu a nielenže bez príplatku, ale mu dal i lepšiu cenu.
Čo sa týka preplatenia časti nákladov, neviem naisto. Marí sa mi, že manželka hovorila, že si môže človek v Dôvere požiadať o vrátenie nejakej bezvýznamnej sumičky, asi 4 eurá. Škoda čosi také riešiť.