Ahojte, viete mi poradit sukromnu MS s ktorou mate dobre skusenosti? Najlepsie niekde okolo zeleznej studnicky, pripadne patronky
Sukromna Skolka pri lese blizko Zeleznej, ale nemam skusenosti https://www.skolkaprilese.sk/kontakt/
Skolkaren ( nazov) . Nasa tam nastupuje od marca, vyzera super. Hned oproti je lesna - Atelier les, ale minimalna sanca prijatia- obrovsky zaujem a cakacky.
Autorka - aku skolku si v tejto lokalite nakoniec vybrala?
A co ten Atelier les? To je priamo pri zeleznej
@gayano
ako si spokojna s odstupom casu so slkolkou?
Este tam chodite?
Ten respektujuci pristup je naozaj aj realita? Lebi vies kazda skolka to ma napisane na stranke ale realita byva ina 🙈
Ako zvladalo tvoje dieta monetesori pristup? Nechybaju jej klasicke hracky? Moj sice ma rad aj montesori aj sa vie sustredit ale zase auticka su jeho srdcovka a tiez blaznenie sa
Vedela by si mi mozno aj povedat ci sprievodkyne riesia aj nejake situacie v kolektive? Ako hadky, konflitky, bitky, branie veci. Ci proste vysvetluju a riesia.
A tiez ci su take ze aj pomojkaju ked ma dieta krizu
@engynka Ahoj. Takze s odstupom casu a skusenostami , ktore mam, by som si bez vahania zvolila skolkarenznova. Mala aj moznost ist do lesnej, vyskusala, ale v skolkarni jej bolo fajn a nesilili sme to. Hej, na respektujuci pristup sa tam nehraju, ale snazia sa ho zit - smerom k detom, sebe, aj k nam rodicom. Situacie v kolektive sprievodkyne s detmi vysvetluju a riesia, vela pracuju s emociami. Moja slecna mala dost narocnu adaptacku, vela smutkov, uzkosti a slziciek, hladali spolu sposob, ako to zvladnut a zvladat a nasli ho. Mojkali sa a objimali do aleluja... a objimaju stale, lebo objatia na smutky a vselico pomahaju 🙂 Blaznit sa blaznia, aktivit maju dost a sprievodkyne to riesia aj situacne ( okrem teda planovanych aktivit) - vidia, ze sa skupina potrebuje vyjasit, je narocne pre nich udrzat pozornost,tak daju tanecky, alebo cokolvek ine na vyblaznenie sa. Nezda sa mi, ze by jej chybali klasicke hracky , nespomina to. Vies, tie aktivity v skolke decka fakt zaujmu, chytia a nasa si ich este "nosi" domov...teda hlavne rozne vyrabacky. Posledny piatok v mesiaci maju den hraciek, kedy si prinesu svoje oblubene hracky z domu, predvedu ich, pozicaji/nepozicaju a hraju sa s nimi - vsetci/jeden/nikto - podla uvazenia majitela 🙂 Highlightom mesiaca je pre nasu prespavacka - z piatka na sobotu s paradnym programom. To som si myslela, ze mi o 21.00 budu volat, ze to nedavaju, nech pridem - este mimo domu nespala....a vela som tu 1 noc nepospala ja nakoniec 🙂A odvtedy chodi na kazdu, lebo je to velka zabava byt vecer a v noci s kamosmi. Po kazdej konzultacii si s muzom hovorime, ze vdaka bohu, ze sme sa rozhodli ju dat sem. Teraz to vsetko znie az nerealne idealne, ale ja som naozaj velmi spokojna.
@gayano dakujem ti pekne za odpoved a vsetky informacie. Znie to ako ideal 😍 ja som sa tam uz bola pozriet. Sprievodkyne velmi mile, zlate. Deti hned sa nahrnuli za mnou, pytali sa kto som, citila som sa tam velmi dobre. Pacilo sa mi ako hovorila sprievodkyna fakt take detaily…co pre mna znamena, ze tomu chape a praktizuje a nie su to len naucene frazy.
Jedine co som bola sklamana bol inventar, ze vsetko uz bolo take vypotrebovane. Ale kedze su to len materialne veci tak nebudem riesit. Nie vsetlo co je nove, nabliskane znamena dobre ☺️
Jedine co mi napada je Duhova skolka vo Westend gate budove...ale ja s nou nemam skusenosti