Dobrý deň, prosím vás o radu/tip na nejaký fajn hospic v Bratislave ak existuje taký do 600€ a je možné sa tam dostať. Ďakujem vopred za rady/tipy.
@pieksamaki ved nepise, ze pre dieta
Detský hospic poskytujúci starostlivosť priamo z zariadení u nich na SVK neexistuje.
Pre dospelých je výborný v TN. V Ba poradiť neviem.
@tenerifka
Iba som to napisala dvojvyznamovo omylom.....ale hospice vzajomne vedia poradit....spada to pod tu paliativnu starostlivost...
Ja to nemyslim ze pre dieta...ale nech si zavola tam ci jej nevedia poradit pre dospelych.
@sellycka13
Dom rafael ....ale cenovo sa informuj....
@pieksamaki dobrý deň ďakujem vám aj všetkým za info práveže nie pre dieťa ,ale pre babku 86 ročnú
@sellycka13 no moja babka bola v hospici v nitre, pred x rokmi, vtedy to bolo naozaj najlepsie riesenie , aj ked velmi smutne
Pozeram, že si z ružinova v ružinove je hospic slnečnica maju domacu ošetrovatelsku starostlivosť v ramci ružinova alebo mobilny hospic, ten funguje po celej Bratislave, pokial sa vam nepodari vybaviť niečo stale mohla by si ich osloviť, pracuju cez poistovnu. Mne velmi pomohli s maminou, ku nam chodily z mobilneho hospicu, sestra chodila podla potreby a lekara maly dohodnuteho raz do tyždna, kde sa dala dohodnuť navšteva. Sa mi zda, že maly aj niečo stale ale to som sa neinformovala dalej.
Moja babka bola z ruzinova, mala rehoľnú sestru doma, plus chodila dr. Myslím ados sa to volá alebo už spomínaná slnecnica. Posledné dva dni bola v Prievoze hospici, v takom kaštiely. Držím palce nech sa vám podarí dostat takejto pomoci a veľa síl želám.
@sellycka13
Skuste sa informovat v plamienku. Hospic pre deti...zavolajte si tam.....urcite poradia s organizaciami tohto typu snad.