Ahojte Maminy, aktuálne som 34+0 a minulý týždeň som mala poslednú kontrolu u svojho gynekológa. Tento týždeň by som mala už chodiť vraj na vyšetrenia do nemocnice, ktorú som si vybrala..nie je to skoro? Moje známe chodili na poradne do nemocnice až 36-37+..
Vybrala som si na pôrod Antolskú, ale nikde sa tam neviem dovolať, či sa tam nebudem trepať tento týždeň zbytočne, aby ma otočili, že mám prísť o týždeň-dva 😅
Takisto mi robil gynekológ na poslednej poradni výter na streptokoka ale pozerala som že sa to ma robiť až okolo 36 týždňa tiež… tak teda neviem 🙃 ako ste to mali vy prosím? Pripadne ak ste rodili na Antolskej, viete mi povedať od ktorého týždňa? Ďakujem pekne
mna vzali v 35tt, lebo moj Dr. mal uz letnu dofcu, cize problem to nie je 😊
skuste napisat aj do tejto skupinky
https://www.modrykonik.sk/group/2293/
ja uz si to nepamatam ....ale kvoli poistovni viem, ze minimalny rozostup medzi poradnami musi byt tyzden
ak napriklad zacnete chodit na antolsku v utorok .....potom by ste mali chodievat v utorky , pripadne stredu, stvrtok potom buduci tyzden .....aby to nemocnici preplatila poistovna
a streptokoka vysetrenie mi robila este moja gynekogicka, potom zapisala vysledky na poslednej poradni u nej do tehotenskej knizky a antolska uz toto neriesila