Dobry vecer, ako to tam teraz funguje? Tehu poradne a samotny porod? Manzel sa moze zucastnit? Nejake obmedzenia na oddeleni? Predpokladam, ze navstevy su zakazane. Rodim zaciatkom januara a uz teraz som v strese... Vdaka
@gabriela_obzerova dovtedy Igor este kadeco vymysli 🤷♀️
@gabriela_obzerova Poradne prebiehajú normálne, ockovia k pôrodom môžu zatial, zmenit sa to moze zo dna na den. Navstevy su zakazane vo vsetkych nemocniciach. Netreba vopred stresovat, do januara sa toho moze zmenit milion veci. V ziline napr. prepukol covid zo dna na den, a to iste sa moze stat v Bratislave.
@barbarka488 nemas nahodou aktualne info o ordinacnych hodinach, ci sa dlho caka, resp.ku ktoremu doktorovi je dobre ist a kedy? vdaka 🙂
@gabriela_obzerova
@lusindaht Myslim že poradne sú do nejakej 14:00? Ale ja tomu inak uplne nerozumiem ako to funguje s tymi poradnami lebo ja chodim priamo do pôrodnice nemam zazmluvneneho lekara, a kopec mamin tam chodi priamo do ambulancii takze netusim ako to presne funguje, mam znamu porodnu asist a s nou sa vzdy dohadujem kedy mam prist. Ale ak by som nemala nikoho sadla by som si hore a spytala sa alebo by som sa spytala dolu na info.
Caka sa 😊 netusim, niekedy vobec niekedy dlho je to individualne, lebo aj maju plny stav že rodia maminy a lekari su zabeprazdneny sa proste čaká, takze všeobecná odpoveď nie je, proste tam treba prist raz za tyzden a pockať. Ale časovo určite kedy je tamnajmenej ludi, to zalezi od toho ako su oni plny.
Do januára sa toho môže ešte dosť pomenit, buď k lepšiemu alebo aj horšiemu ..takže darmi keď teraz muž pri pôrode môže byť, keď za 2 týždne aj to môžu zrušiť..