Pomaturitná pedagogická škola na Bieloruskej

mija2020
3. sep 2024

Ahojte,nájde sa tu niekto ,kto si podával žiadosť na bieloruskú školu externe na rok 2025?Zaujíma ma, či budú prijímacie skúšky ,prípadne načo sa pripraviť

bamboolka89
21. okt 2024

@mija2020 dobry den, vy ste si uz podavali prihlasku? Lebo aj ja mam zaujem tam ist, len sa mi zda, ci to nie je este skoro podat teraz

uhrikovci
21. okt 2024

Nerobia sa prijímačky. Čím skôr podáš, tým je väčšia šanca, že si budeš môcť vybrať, ktorý deň budeš chodiť do školy. Chodi sa štvrtok, piatok poobede a v sobotu doobeda.

uhrikovci
21. okt 2024

Ja akurát končím druhý ročník, maturujem. 😫

bamboolka89
21. okt 2024

@uhrikovci no tak asi bude dobre podat ju co najskor. Chcela by som si vybrat sobotu, len problem bude ako sa tam dostat 🙈.. Ja som od Prievidze a v sobotu je to so spojmi do BA bieda ... Rano ide vlak, ktory ma prichod do BA cca 9:05 a to je neskoro... A zasa v tyzdni nechcem chodit do skoly kvoli praci.. Tak neviem ako to vymyslim 🙊

bamboolka89
21. okt 2024

@uhrikovci tak super, gratulujem, uz to budete mat za sebou 😉... Je tazka ta skola... Ja mam aj obavy do toho ist, ale hadam to zvladnem... Najhorsie bude pre mna asi to cestovanie 🤣

uhrikovci
21. okt 2024

@bamboolka89 takto, prvý ročník bol prechádzka ružovou záhradou..ani nvm ako prešiel, teraz je to masaker, vymenili nám učiteľa za učiteľku, ktorá si to pomýlila asi s Pg vysokou, toľko učenia, do toho veľká práca na obhajobu plus malé práce a ďalšie písomky, mame dosť.
Co sa týka dochádzania, uvidíš, treba na začiatku pobehať triedy, či Vás není viac od Prievidze, aby ste chodili spolu viaceré. Ja chodím piatok, momentálne som doma, takže mne bolo jedno.

bamboolka89
21. okt 2024

@uhrikovci hmmm, takze druhy rocnik zaberak riadny... Pisete casto pisomky? Lebo na stranke pisu, ze skusky raz za polrok. Alebo to plati asi na ten prvy rocnik 🤣 Treba sa teda asi ucit zo soboty na sobotu, ze? A na telesnej co robievate? No hadam sa tam este niekto najde od PD 😁

bamboolka89
21. okt 2024

@uhrikovci a tie stvrtky/piatky sa od kolkej zacina poobede vyucovanie? A do kolkej trva?

uhrikovci
21. okt 2024

@bamboolka89 nie nie, za každý predmet máš v každom polroku po jednu známku, žiadne náhodné písomky, normálne sa preberie učivo a dohodne písomka na dátum, alebo píšeš prácu do určitého dátumu. Žiadna telesná sa necvičí, preberá sa teória. Max. sa musíš za dva roky naučiť dve pesničky napríklad na klavíri, jednoduché.

bamboolka89
21. okt 2024

@uhrikovci takze v pohode sa to da zvladnut, ze? Az teda na to, ze teraz toho mate vela pred maturou.. Ale tak tie 2 roky ubehnu rychlo, si myslim

uhrikovci
21. okt 2024

@bamboolka89 ale áno, len teraz je veľký tlak do Vianoc, tak sme troška na nervy. Už nech je máj 🙈 ale zase nechcem moc koniec, lebo sme fajn partia.

bamboolka89
21. okt 2024

@uhrikovci tak to je super, ze si tam spokojna, ze ste fajn partia.. Ja skusam niekoho nahovarat, nech ide do toho so mnou, aby som sama nechodila, ale nikomu sa nechce ucit 🙈.. A tie stvrtky piatky od kolkej zacina vyucko a kedy konci?

uhrikovci
21. okt 2024

@bamboolka89 aj mňa nablaznila kamoska a ona sla vo štvrtok a ja v piatok nakoniec, lebo ona si ešte mohla vyberať. V triede zvykne byt okolo 40 báb, nás je cca tak, sú síce skupinky, ale vytvorili sme aj cez mesenger spoločnú skupinu a tam si radime. Vyučovanie začína o 13tej, konci 17:50h.

uhrikovci
21. okt 2024

Máš tri dvojhodinovky, prestávka 10min. medzi nimi.