Ahojte, nemate nejaky tip na letny tabor pre 4 rocne dieta (chlapec) v Bratislave? Ale mala by som zaujem o nie celodenny ale poldenny lebo ja som na rodicovskej s mladsim tj pobede si urobime spolu program, len teda aby mal aj daco zaujimavejsie s detmi svojho veku tak by bolo fajn keby dakam mohol ist na par hodin. Idealne daco sportove, lebo to je presne nieco co ked sme vsetci spolu tak je trocha problem, nakoko mensi syn je na niektore aktivity este primaly. Dakujem.
@alex2019 ak chces jazykovy tak v ruzinove veve.sk robia 9-13 rozne jazyky od 3r
@kulumulu123 jazykovy som nasla - leitus teddy eddie, je to na 3h dobeda, aj ked som zvedava ze ci ho tol bude bavit, tu som hladala skor daco take kde by sa zabavil a vyskakal
no ak ho potrebujes postrazit na pol dna tak hladaj sukromnu skolku , mnohe deti do skolky v lete nechodia, aspon vykryju financne prevadzku
ak chces naozaj tabor, tak rataj s tym, ze ano su aj pre deti od 4+ ale pol denne urcite nie, urcite ta nechaju zaplatit celodenny tabor, kvoli miestu co tvoje dieta obsadi ...... pozri dennetebory.sk oni robili 4+
daj dopyt do BA skupiny, tam urcite baby poradia ....