Ahojte,
Nájde sa tu milá osôbka, ktorá by mi vedela poradiť ohľadom služieb, kde mi budu vedieť pomôcť /vybaviť /zohnať /obehat úrady spoločnosti, ktoré sa venujú zakladaniu s.r.o.?
Jedna sa o lokalitu BA.
Ďakujem krásne.
mne sro zalozila firma mojasro.sk sidlia v BA, stacilo len dat potrebne podklady a zbytok vybavila.
@elly11 tak zakladala nam spolocnost v 2017, tusim dva roky dozadu bol potrebny jeden zapis zo zakona v OR, ten som si urobila sama a v oktobri sme robili zmenu spolocnika a znovu som oslovila tu spolocnost. a ak budem este nieco potrebovat co nezvladnem sama ju oslovim zase. takze ano som spokojna.
@elly11 zaplat si spolocnost, nerobia to draho a vedia ako na to, maju na vsetko vzory, budes to mat rychlo. urcite je to jednoduchsie, ako ist do toho sama. stava sa iba velmi malo, ze pride podanie, ktore nerobi pravnik alebo zaplatena firma - aj ked tie papiere nie su az take komplikovane, ale ked nevies ako na to, tvoje stratene nervy nestoja za tie usetrene peniaze.
@elly11 treba osloviť právnika. Ja som to tak urobila a všetko vybavila jeho kolegyňa. Všetky papiere,zmluvy atď