Podnikanie v s.r.o.

elly11
6. feb 2022

Ahojte,
Nájde sa tu milá osôbka, ktorá by mi vedela poradiť ohľadom služieb, kde mi budu vedieť pomôcť /vybaviť /zohnať /obehat úrady spoločnosti, ktoré sa venujú zakladaniu s.r.o.?
Jedna sa o lokalitu BA.
Ďakujem krásne.

lilyianka
6. feb 2022

@elly11 treba osloviť právnika. Ja som to tak urobila a všetko vybavila jeho kolegyňa. Všetky papiere,zmluvy atď

simonah73
6. feb 2022

mne sro zalozila firma mojasro.sk sidlia v BA, stacilo len dat potrebne podklady a zbytok vybavila.

elly11
autor
6. feb 2022

@simonah73 a spokojná? Za tie peniaze?

simonah73
7. feb 2022

@elly11 tak zakladala nam spolocnost v 2017, tusim dva roky dozadu bol potrebny jeden zapis zo zakona v OR, ten som si urobila sama a v oktobri sme robili zmenu spolocnika a znovu som oslovila tu spolocnost. a ak budem este nieco potrebovat co nezvladnem sama ju oslovim zase. takze ano som spokojna.

janetinka27
7. feb 2022

@elly11 zaplat si spolocnost, nerobia to draho a vedia ako na to, maju na vsetko vzory, budes to mat rychlo. urcite je to jednoduchsie, ako ist do toho sama. stava sa iba velmi malo, ze pride podanie, ktore nerobi pravnik alebo zaplatena firma - aj ked tie papiere nie su az take komplikovane, ale ked nevies ako na to, tvoje stratene nervy nestoja za tie usetrene peniaze.

loo_na
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loo_na
8. feb 2022

@elly11 ak potrebujete zalozit sro alebo spravit zmeny v existujucej sro alebo inej spolocnosti, napiste mi, viem vam vypracovat podklady aj podat listiny na prislusne urady

elly11
autor
9. feb 2022

@elly11 ďakujem dievčatá.
Pomohli ste mi sa zorientovať