Pľúcne oddelenie v Ružinove

misinka20
17. jún 2022

Ahojte, ležal niekto na pľúcnom v Ružinove? Ako to tam vyzerá, dá sa to tam prežiť? Ja tam budem asi 10 dní, a teda vôbec sa neteším. Budem vďačná za akúkoľvek info. Ďakujem.

lienka9
18. jún 2022

@misinka20 ja som lezala 2 roky dozadu v ruzinove a bola som prijemne prekvapena.prijemny personal,fajn jedlo,interier prerobeny,vymalovane..takze nato ako strasia nemocnicou tak sa to dalo zvladat..jasne nebol to hilton,ale nebolo to ani katastrofa.

misinka20
autor
18. jún 2022

@lienka9 ďakujem ti veľmi pekne. Ja tam idem kôli nálezu na pľúcach tak vôbec neviem čo ma tam čaká. Viem, že minimálne bronchioskopia a potom asi operácia. Ešte praktická otázka, je tam internet? Navštevne hodiny? Treba si zobrať ako všade pribor, WC papier atd?? Koľko ľudí je na izbe? Majú aj VIP izbu? Ja mam len 36 rokov, 9 ročného syna, na ktorého som sama a šaliem, že to je rakovina pľúc...

lienka9
18. jún 2022

@misinka20 drzim velmi silno palce,aby to bola len nejaka banalita.vacsinou to byva len na sledovanie.net netusim,ja som bola na datach,ale svokor v nitre mal wifi a myslim,ze uz to je beznou sucastou v nemocniciach..treba sa opytat.pribor,toaletak treba priniest,uterak atd.netreba zbytocne vela veci.nieje to moc kam dat.
Izby su tusim vsetky dvojky,neviem ci su aj samostatne ani som to neriesila.
Drzim palce!

misinka20
autor
18. jún 2022

@lienka9 ďakujem veľmi pekne za všetky informácie... verím, že to bude ôk aj keď ma teda diagnózami vystrašili riadne...